sadece mağdur olan ben miyim ya.bugün de gelceğe benzemiyor.bayramdan sonraya beklicez artık.daa çok bekleyeceğe benziyor.
arkadaşlar ligtv fantezi futboldan kazanmış olduğum 1.lik ödülünü teslim ettiler.şu an ligtv yi izleyebiliyorum.emeği geçen herkese teşekkür ederim.
hayırlı olsun ;)demiştim telaşa gerek yok düzgün firma diye...
SAOL UN ARKADAŞLAR.HERKESE BAŞARILAR..
arkadaşlar ligtv den kazandığım 1 yıllık lig tv üyeliği bittiğinde hangi cihazlar bizde kalacak?1 yıldan sonra nolacak?kazanan arkadaşların cvplaması temennisiyle
arkadaşlar ligtv den kazandığım 1 yıllık lig tv üyeliği bittiğinde hangi cihazlar bizde kalacak?1 yıldan sonra nolacak?kazanan arkadaşların cvplaması temennisiyle
hangi cihazlar derken

zaten sadece digitürk plus almadın mı? o sende kalıcak.1 yıl sonrada her ay paket fiyatını ödersin üyeliğini iptal etttirmezsen...
digitürk plus+çanak anten taktılar.onları diyorum.ikisi de bizde mi kalcak.1 yıldan sonra lig tv üyeliğimi bitirmek istiyorum.o zaman nolcak.kazanan arkadaşlar 1 yıldan sonra nasıl bir adım izliyorlar.
çanak anten sizde kalır ama receiver ve kumandası nı üyeliğinizi iptal etmeniz durumunda geri alıyorlar