bende gecen yıl kazanmıstım adamları sıkayet fln ettım sıkayet sıtelerıne anca benımle boylelıkle ırtıbata geçmıslerdı
of of bu bjk adamı fitil eder maskara olduk yine millete bende tabata gol atar diyodum nerdeeee

bi de bi şey sorcam beyler bu akşamki manisa-sivas maçında simpson kaleye vuruyo kaleci akın sektiriyo isaac tamamlıyo burda simpson asist puanı kazanır mı
asist yazılıcak simpsona adam zaten dışarıya çıkarıyomuş topu kaleci müdahale etmiş.ligtv spikeri de simpson için 1 gol 1 asist dedi.oyun da ligtvnin olduğuna göre sorun yok.
asist yazılıcak simpsona adam zaten dışarıya çıkarıyomuş topu kaleci müdahale etmiş.ligtv spikeri de simpson için 1 gol 1 asist dedi.oyun da ligtvnin olduğuna göre sorun yok.
valla ben suan pozisyonu görmedim eğer simpson vurup kaleciden döndüyse asist yazılmaz ama başka türlüyse bilemem artık
bu hafta benim için çok iyi geçti
bu hafta benim için çok iyi geçti 
sonuçlara bakınca kısmen kolay bi hafta gibi görünüyo ama trabzon defansından egemeni kaptan yapan götürür. senin nası kaç puanın var?
ya aslında bu hafta beni iki üç oyuncunun 60 dk oynamaması yaktı şuanda ben (eğer simpson asist puanı alırsa) 94 puan bekliom bakalım
bu hafta 94ü baya aşar diye düşünüyorum.hayırlısı olsun senin için...