bende oyuna ilk defa bu sene başladım ama tecrübesizliğime rağmen bu hafta 77 puan aldım ve 66. oldum 2 haftalık tecrübeye rağmen bu puan benim için büyük başarı saban kardeş hoş geldin forummumuza seni birçok forumda aramıştım sen ne kadar süredir oynuyosun oyunu ?
lig tvde 6 madde felan diyor kaydetmiyor takımı su anda.. Diğeri fanatikte ise gecici sure durmuş :S
bende oyuna ilk defa bu sene başladım ama tecrübesizliğime rağmen bu hafta 77 puan aldım ve 66. oldum 2 haftalık tecrübeye rağmen bu puan benim için büyük başarı saban kardeş hoş geldin forummumuza seni birçok forumda aramıştım sen ne kadar süredir oynuyosun oyunu ?
Hos bulduk kardes,ben geçen sene basladim oynamaya.
Geçen sene 33 hafta oyniyarak toplamda 32.oldum ligtv fantezi futbolda
Sporx fantezi futbolda geçen sene 9.ci bitirdim.
Bu hafta ligtv fantezi futbolda çok kötüydüm 46 puan aldim .
trabzon yaktı beni güvenmem artık lazlara
sana katılıyorum dasilva geçen sene ödülü kazanmama rağmen yinede dvm ettim bu oyuna futbolu çok seviyorum çünkü kazanmadan öncede evimde ligtv vardı ztn her maçı izlerim
dasilva gecen yıl ödülü kazandıgında hemen seninle irtibata geçip ligtv üyeliğinide hemen bağladılarmı benimkini 2 ay sonra bağladılar benimle irtibata bile geçmemişlerdi ben şikayet sitelerine şikayet etmiştim ancak öyle irtibata geçmişlerdi benle
dasilva gecen yıl ödülü kazandıgında hemen seninle irtibata geçip ligtv üyeliğinide hemen bağladılarmı benimkini 2 ay sonra bağladılar benimle irtibata bile geçmemişlerdi ben şikayet sitelerine şikayet etmiştim ancak öyle irtibata geçmişlerdi benle
ben hemen mail atmıştım kazaqndım nezaman bağlanıcak nolucak falan o hafta hemen gelip bağladılar

digiturk plus manyak bişey yanlız ya yayını geri alıyorum kaydediyorum falan baya bi işe yarıyo
Herkese selam,
digiturkplus kazandigin zaman sana kutu yu birlikte mi veriyor,yoksa sonra geri mi teslim ediyorsun kutuyu?