0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bi de dünkü 2 penaltıyı penaltıcı baros değil kewell kullandı ben daha kewellın 90 dk oynayacağını bilmiyodum kewell ı alan varmı takımına?
aynen ya alex 8.dakikada sakatlanıp çıktı guiza da iş yok daha da kötüsü şu anda tek gol yemeyen takım fener bakalım bjk napacak bu hafta 80 puan bi şey yaparmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynen ya alex 8.dakikada sakatlanıp çıktı guiza da iş yok daha da kötüsü şu anda tek gol yemeyen takım fener bakalım bjk napacak bu hafta 80 puan bi şey yaparmı?80 puanın varsa çok iyi kayseri son 10 dakka gol yemese 1.ydim ama lanet olası takım dayanamadı
yine iyisin dasilva tello dün iyi puan getirdi bi de kaptan seçmişsin süper olmuş derece bekliyon mu bu hafta
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine iyisin dasilva tello dün iyi puan getirdi bi de kaptan seçmişsin süper olmuş derece bekliyon mu bu haftaligtvde kaptanın puanı 2 ile çarpılmıyoki kurallarda yazıyo ama çarpılmıyo fanatik fantezide çarpılıyo sadece