Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin YENİLENDİSite'de daha öncesinde oynadığınız yarışmalardan, hediye tarlasından ve anketler toplamından puanlar kazanabiliyordunuz. Şimdi ise site iki farklı site adresine ayrılmış durumda yenilenmiş hizmet veriyor.
Sadece günlük anketleri doldurarak
Kayit olun veya giris yapin adresinden o güne özel hediyeleri kazanabiliyorsunuz.
Hergün farklı anket, hergün farklı bir ürün. Anketlere katılan 1000. kişi bu ödülleri alabiliyor.
Hediye tarlasından kazanmak için ise yine aynı renklibir.com'daki şifre bilgilerinizle
Kayit olun veya giris yapin adresinden yapabiliyorsunuz.
İyi şanslar
kargo parasını ödüyomu sözleşmede göremedimde
ödül kazananlardan kimlik doğrulama için tc kimlik nosu istiyor.
Site içinde Sıkça Sorulan Sorular kısmında bilgilendirme var. Kargo ücretinin renklibir.com'a ait olduğu yazıyor
ama hediye teslimnde sanırım tc dmi üyelikte yok
ben bu siteden baya bir hediye kazandım hatta hediyetarlası.com'dan bu ay plates seti veriyorlar en yüksek puan benim
bence daha çok hediye veriyoruz diye insanları kandırıyolar.artık hergün hediye verilmiyo aylık hediye kazanabiliyosun biray boynca puan biriktirmye ugrasıyosun.hemde hediye saysıda çok azalmış yakıştıramadım..
bencede eskiden çok daha güzeldi şimdi işe yarar 2 3 tane hediye koymuşlar süreside 1 ay puanlar havada uçucak yani