arkadaşlar yeni hediyeler eklenmiş 10 tane negelecek.com'dan sürpriz hediye paketi eklemişer
teşekkürler haber verdiğin için bende mail atmıştım geçenlerde çok az hediye var die falan
bakalım nasıl bısey..
ben sponsor olan siteye baktım yorumlarıda inceledim güzel bir site keşke 10 parsellik alana puan vermeseydim

neyse illaki biri geçer bende negelecek.coma basarım puanımı
bakalım neler degısmıs sıtede gorcez bakalım
arkadaşlar yeni hediyeler eklenmiş 10 tane negelecek.com'dan sürpriz hediye paketi eklemişer
teşekkürler haber verdiğin için bende mail atmıştım geçenlerde çok az hediye var die falan
bende mail atıyorum ama bazılarına cevap veriyorlar bazılarına cevap vermiyorlar benim toplam 4 hesabım var diğer 3 hesabım 100000 puanla başlıyacağına 0 puanla başlatılmış
bakalım nasıl bısey..
ben sponsor olan siteye baktım yorumlarıda inceledim güzel bir site keşke 10 parsellik alana puan vermeseydim
bende inceledim o siteyi hatta kendime hediye yollasam mı die de düşündüm

sanada bol şans ama keşke en başlarda vermeseydin puanı ben de hediye yok die hiç puan toplamadım
bakalım nasıl bısey..
bende inceledim o siteyi hatta kendime hediye yollasam mı die de düşündüm
sanada bol şans ama keşke en başlarda vermeseydin puanı ben de hediye yok die hiç puan toplamadım
ben plates seti için ilk başta yarışıyordum kardeşimle nöbetleşe bakıyorduk hatta

ama sonra kardeşim pes etti

bende tek başıma kalınca baktım doğru dürüst bir hediyede yok bastım puanı inşallah geçerler
ben anketlere katılıyorum bir gün bakarsın 1000. kişiye denk gelir diye
bende hergün anketlere katılıyorum şans bu 1000 de 1 de olsa .... ya tutarsa