arkadaşlar saydım şu an itibariyle 6336 bahçe var.herkes bakmamış bahçesine.10. olma ihtimalimiz var.bakmış olsaydı onuncu kata denk geldiğinde kazanmış olacaktık.bakmayanlar var.dolayısıyle onuncu katlar değişiyor.
arkadaşlar saydım şu an itibariyle 6336 bahçe var.herkes bakmamış bahçesine.10. olma ihtimalimiz var.bakmış olsaydı onuncu kata denk geldiğinde kazanmış olacaktık.bakmayanlar var.dolayısıyle onuncu katlar değişiyor. 
ya zaten her meyve veren 10. ağaca demiyomu katılım koşullarında 3 bahçede 18 ağaç olduğuna göre her üye bi hediye paketi alıcak...
bencede bütün agaçlarımız aynı anda bi kademe atlıyor ve aynı anda suladıgımızda. ve bizdede 18 tane agac oldugundan 10. meyve veren agacımız olur herhalde.
Hemde 15 gün boyunca her gün agacları sulayıpta hediyeyi alamazsak kötü olur
bencede bütün agaçlarımız aynı anda bi kademe atlıyor ve aynı anda suladıgımızda. ve bizdede 18 tane agac oldugundan 10. meyve veren agacımız olur herhalde.
Hemde 15 gün boyunca her gün agacları sulayıpta hediyeyi alamazsak kötü olur
15 günde mi meyve veriyor ?
arkadaşlar ama orada cappy bahçelerinde meyve veren her 10. ağacın sahibi diyor. sanki 10 tane meyve bahçesinin 10. suna denk gelen ağacın sahiplerine hediye gibi bir anlam çıkıyor.
Benimkilerin boyları daha %34
ya herkes dikkat etsin özelliklere narlara şok oldum narlar vermiş meyva benimkiler
öle olunca aynı zamanda meyva vermemiş oluyor ağaçlar hatta bazı narlarım vermemiş bazıları vermiş ilginç
ya herkes dikkat etsin özelliklere narlara şok oldum narlar vermiş meyva benimkiler
öle olunca aynı zamanda meyva vermemiş oluyor ağaçlar hatta bazı narlarım vermemiş bazıları vermiş ilginç

ya sen ona neden bakıyosun boyu %100 olunca biter heralde...
iyi 3 gün daa sabredelim scorpionun ağaçlarda anlarız