0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştım zekice saol. Şimdide sokakta dolaşırken gözüm hep yerde. Günde en az 2 tane magnum çubuğu buluyorum bakalım magnumdan bişey kazanabilecekmiyiz.arkadaşlar magnum şifreleri hala işe yarıyormu kiben de 5-6 tane kullanılmamış var ama atmayı düşünüyordum sizce saklıyım mı dersiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştım zekice saol. Şimdide sokakta dolaşırken gözüm hep yerde. Günde en az 2 tane magnum çubuğu buluyorum bakalım magnumdan bişey kazanabilecekmiyiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştım zekice
bi zamanlar coca-colanın böyle kampanyası vardı her 10. şifreyi gönderene hediye veriyolardı. Bende bizim yurdun çöp kutusunu karıştırıp coca cola şişesi bulup hergün 9-10 tane şifre gönderiyodum. Nasıl olsa aveada gönderdiğin mesajlardan kontür gitmiyordu o sıralar. Bende bunu değerlendirip 3 futbol topu 3 çanta kazanmıştım
arkadaşlar saydım şu an itibariyle 6336 bahçe var.herkes bakmamış bahçesine.10. olma ihtimalimiz var.bakmış olsaydı onuncu kata denk geldiğinde kazanmış olacaktık.bakmayanlar var.dolayısıyle onuncu katlar değişiyor.
bencede bütün agaçlarımız aynı anda bi kademe atlıyor ve aynı anda suladıgımızda. ve bizdede 18 tane agac oldugundan 10. meyve veren agacımız olur herhalde.Hemde 15 gün boyunca her gün agacları sulayıpta hediyeyi alamazsak kötü olur
ya herkes dikkat etsin özelliklere narlara şok oldum narlar vermiş meyva benimkileröle olunca aynı zamanda meyva vermemiş oluyor ağaçlar hatta bazı narlarım vermemiş bazıları vermiş ilginç