arkadaşlar merhaba bu sabah başıma gelen bir olayı size anlatayım belki ilgilenen olur ben günün birinde ama inanın hatırlamıyorum bıoblas diye bir firmaya numune isteginde bulunmşum bu gün kapı çaldı açtım bir kurye bir paeketiniz var beyefendi dedi imzayı attım aldım hiç bir ücrette ödemedim 400 ml lik bir şampuan bir deneyelim bakalım ama inanın ne zaman gönderdiğimi hatırlamıyorum bilginiz olsun diye dedim

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
paylaşım için teşekkürler ben daha önce istedigim için eşimin adına istedim bakalım yollayacaklar mı...
400 ml lik orjinal şampuan mı göndermişler vauuvv
bize numune geldi 8- 10 ml. 1 kullanimlik
sanşlıymıssın
400 ml lik orjinal şampuan mı göndermişler vauuvv
bize numune geldi 8- 10 ml. 1 kullanimlik
sanşlıymıssın
evet ben de ilk defa numune aldım bir üründen bende şaşırdım ama olsun sizde isteyin bence ürün çok kaliteli
numune degil seninkisi normal boy...numune minik bize gelenler gibi
teşekkürler paylaşımınız için,bugün gönderiyorum konu açalı baya olmuş ama inşalllah gönderirler
bende gönderdim bakalım gelecek mi
saol paylaşımın için
arkadaşlar merhaba bu sabah başıma gelen bir olayı size anlatayım belki ilgilenen olur ben günün birinde ama inanın hatırlamıyorum bıoblas diye bir firmaya numune isteginde bulunmşum bu gün kapı çaldı açtım bir kurye bir paeketiniz var beyefendi dedi imzayı attım aldım hiç bir ücrette ödemedim 400 ml lik bir şampuan bir deneyelim bakalım ama inanın ne zaman gönderdiğimi hatırlamıyorum bilginiz olsun diye dedim

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ya arkadaşlar benim kafam bir şeye takıldı. Sanki bir komplo ya kurban gittimmm ,bu şampuan bana hiç yaramadı tam aksine saçımı çok şiddetli dökmeye başladı eczaneci arkadaşa sordum uyum sürecinde olur dökülmeler dedi iyide bu uyum süreci ne kadar sürecekkkkk çok uzun sürecekse zaten şampuanada ihtiyacım kalmayacak;)
benn bioblas kadınlar için diye biliyorum, belki o yüzden size faydalı olmamış olabilir.
benn bioblas kadınlar için diye biliyorum, belki o yüzden size faydalı olmamış olabilir.
olabilir diyecem ama kutunun üzerinde bay bayan diye bişeyde yazmıyor bir daha kullanmam artık tşk