0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar merhaba bu sabah başıma gelen bir olayı size anlatayım belki ilgilenen olur ben günün birinde ama inanın hatırlamıyorum bıoblas diye bir firmaya numune isteginde bulunmşum bu gün kapı çaldı açtım bir kurye bir paeketiniz var beyefendi dedi imzayı attım aldım hiç bir ücrette ödemedim 400 ml lik bir şampuan bir deneyelim bakalım ama inanın ne zaman gönderdiğimi hatırlamıyorum bilginiz olsun diye dedim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar benim kafam bir şeye takıldı. Sanki bir komplo ya kurban gittimmm ,bu şampuan bana hiç yaramadı tam aksine saçımı çok şiddetli dökmeye başladı eczaneci arkadaşa sordum uyum sürecinde olur dökülmeler dedi iyide bu uyum süreci ne kadar sürecekkkkk çok uzun sürecekse zaten şampuanada ihtiyacım kalmayacak;)
arkadaşlar merhaba bu sabah başıma gelen bir olayı size anlatayım belki ilgilenen olur ben günün birinde ama inanın hatırlamıyorum bıoblas diye bir firmaya numune isteginde bulunmşum bu gün kapı çaldı açtım bir kurye bir paeketiniz var beyefendi dedi imzayı attım aldım hiç bir ücrette ödemedim 400 ml lik bir şampuan bir deneyelim bakalım ama inanın ne zaman gönderdiğimi hatırlamıyorum bilginiz olsun diye dedim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim kaynımda bioxin kullanıyor saaçları çıkarsa yazarım