50,80 veya 100 TL lik çek siparişi veren yok mu hala?
Artık gelmiyor,durdu.
Sanırım anketten bahsediyorsun gelmiyor diye. Eğer anketten bahsediyorsan bana daha dün anket geldi ve puanımı aldım
deli oldum..insanla dalga geçer gibi 40 tane soru cevaplatıyolar..sonra üzgün olduklarını belirterek almaları gereken cevapları aldıklarını daha sonraki anketlerde görüşmek üzere deyip anketi sonlandırıyorlar..ne biçim iş anlamadım.bi dahada cevaplarsam..

hakkaten ayıp !!!
deli oldum..insanla dalga geçer gibi 40 tane soru cevaplatıyolar..sonra üzgün olduklarını belirterek almaları gereken cevapları aldıklarını daha sonraki anketlerde görüşmek üzere deyip anketi sonlandırıyorlar..ne biçim iş anlamadım.bi dahada cevaplarsam..
hakkaten ayıp !!!
Burada amaç puan vermemek,dolayısı ile ödül alamıyoruz.
beni de hep anketten atıp duruyor kriterlere uygun olmadığım için ,çok uyuz bi anket sistemleri var
aynen cevaplıyorum en sonunda uygun değilsiniz diyor alay eder gibi kim uygunsa bu saçma anketlerine
şu ankette 2000 puanı görmek askerlikte şafak beklemekten daha zor

şimdilik 1000 puanı aştım..
Arkadaşlar hemen pes etmeyelim şuan da 6000 puan da olan arkadaşlarımız var..
BİR HAFTADAN BERİ ARTIK GELMİYOR. 6000 TOPLAYAN ARKADAŞ ACABA ÖDÜL ALMAK İÇİN NEYİ BEKLİYOR İYİCE İNANDIRICILIĞINI YİTİRMEYE BAŞLADI
Verilen puanlar anketlerin kısa ya da uzunluğuna göre değişmiyor. 200 puanlık bir anket doldurdum nerdeyse 10-15 dk aldı. 250-300 puanlık başka bir anket 1 dk da tamamlandı.
Çeki oluşturacağımız herhangi bir bölüm bulamadım sitede ?