Panel station ile anketlere katılarak puan toplayın, puanlarınızla Markafoni ve Hepsiburada hediye çekleri alın.
Aşağıdaki linkteki basit kayıt formunu doldurarak, 250 puan kazanacaksınız. Bu puanlarla Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin , Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin dan hediyenizi seçebilir ve aylık çekilişlerle Apple i-Pad kazanma şansına sahip olabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
puanlarla nasıl odul alacagım..
odul yoki hiç
puanlarla nasıl odul alacagım..
odul yoki hiç
Puanın yükseldikçe ödüller açılıyor..
kac puan topluyabiliyoruz ve hediye cekleri kac puanlar detaylı bilgi verir misiniz
bana bu site pek inandırıcı gelmedi
Panel station dünyanın 13 ülkesinde faaliyet gösteren büyük bir araştırma şirketidir. Güvenilirliği konusunda emin olabilirsiniz.
Ben buraya geçen yıl üye oldum mailime gelen birsürü anketi üye girişi yaparak doldurdum ama puanım hiç artmadı en sonunda sıkıldım bıraktım hata neredeydi anlamadım

şimdi denedim düzelmiş
Adminim konuda ufak bi yanlışlık var onu düzetirseniz sevinirim. Üye olacak ve olan arkadaşları yanıltmayalım. Bu site sadece Markafoni den hediye çeki vermektedir. Hepsiburada dan hediye çeki vermemektedir.
Kayıt sayfasında hepsiburada çeki olduğu da yazdığı için buraya ekledim.
Puan artınca hepsiburada çeki görünüyor olabilir mi?
Adminim konuda ufak bi yanlışlık var onu düzetirseniz sevinirim. Üye olacak ve olan arkadaşları yanıltmayalım. Bu site sadece Markafoni den hediye çeki vermektedir. Hepsiburada dan hediye çeki vermemektedir.
Kayıt sayfasında hepsiburada çeki olduğu da yazdığı için buraya ekledim.
Puan artınca hepsiburada çeki görünüyor olabilir mi?
adminim ben şuana kadar 6000 puan yapabildim ancak hala hepsiburada çeki görünmedi. Bu yüzden Hepsiburada dan hediye çeki verdiklerini zannetmiyorum.