Gönderen Konu: Markafoni ve Hepsiburada hediye çekleri  (Okunma sayısı 10196 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı netten

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Markafoni ve Hepsiburada hediye çekleri
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2013, 23:52:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kayıt sayfasında hepsiburada çeki olduğu da yazdığı için buraya ekledim.
Puan artınca hepsiburada çeki görünüyor olabilir mi?

Adminim konuda ufak bi yanlışlık var onu düzetirseniz sevinirim. Üye olacak ve olan arkadaşları yanıltmayalım. Bu site sadece Markafoni den hediye çeki vermektedir. Hepsiburada dan hediye çeki vermemektedir.

adminim ben şuana kadar 6000 puan yapabildim ancak hala hepsiburada çeki görünmedi. Bu yüzden Hepsiburada dan hediye çeki verdiklerini zannetmiyorum.

benimde puanım 5700 lerde ancak markafoni çekide seçemiyorum acaba nasıl hediye çeki seçiyoruz,
yardımcı olursanız sevinirm...

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2013, 08:43:59 »
Kayıt sayfasında hepsiburada çeki olduğu da yazdığı için buraya ekledim.
Puan artınca hepsiburada çeki görünüyor olabilir mi?

Adminim konuda ufak bi yanlışlık var onu düzetirseniz sevinirim. Üye olacak ve olan arkadaşları yanıltmayalım. Bu site sadece Markafoni den hediye çeki vermektedir. Hepsiburada dan hediye çeki vermemektedir.

adminim ben şuana kadar 6000 puan yapabildim ancak hala hepsiburada çeki görünmedi. Bu yüzden Hepsiburada dan hediye çeki verdiklerini zannetmiyorum.

benimde puanım 5700 lerde ancak markafoni çekide seçemiyorum acaba nasıl hediye çeki seçiyoruz,
yardımcı olursanız sevinirm...

Hocam zaten puana "ödül görüntüle/dönüştür" bölümünden bakıyorsun. Puan baktığın bu sayfada alta indiğin zaman "dönüştür" linki göreceksin. Bu linke tıkladığında 20 ve 50 TL'lik Markafoni ve bağış çekleri göreceksin.
Eğer Markafoni çeki talep edersen ve burdan talep ettiğin çek hakkında bilgilendirme yaparsan sevinirim. Çekin gelip gelmeyeceğini şuanda çok merak ediyorum.

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2013, 00:18:31 »
Bu tarz sitelere bir türlü cesaret edemiyorum  :(
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı svesves

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2013, 14:23:50 »
Anketler seyrek geldiği için toplaması biraz uzun sürdü ama,sonuçta 2000 puan biriktirip,ödül dönüştür kısmından 20 TL lik markafoni çeki istedim.Yaklaşık 10 gün sonra e-posta adresime bir indirim kodu geldi.Markafoniden alışveriş yaparken kullandım.

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2013, 00:18:22 »
Anketler seyrek geldiği için toplaması biraz uzun sürdü ama,sonuçta 2000 puan biriktirip,ödül dönüştür kısmından 20 TL lik markafoni çeki istedim.Yaklaşık 10 gün sonra e-posta adresime bir indirim kodu geldi.Markafoniden alışveriş yaparken kullandım.

Hocam 80 veya 100 TL'lik çek kullanan gördün veya duydun mu hiç? Bu miktarda çek kullanan var mı? Ve bu miktarda çekleri gerçekten veriyorlar mı?

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2013, 17:15:50 »
Şimdilik bu kadar. Kısa süre sonra sizinle iletişime geçeceğiz. kayıt olduk ama iletişime geccez diyor arancazmı nedir araayanalar ne dendi
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2013, 23:56:15 »
Şimdilik bu kadar. Kısa süre sonra sizinle iletişime geçeceğiz. kayıt olduk ama iletişime geccez diyor arancazmı nedir araayanalar ne dendi

Yakın bir zamanda tekrar dönüş yapıyorlar. Burdan sorunu bana yazarsan eğer bildiğim bir konuysa geri dönüş için fazla beklemek zorunda kalmazsın..

Çevrimdışı polly08

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2013, 10:56:45 »
lamal arkadaşım merhaba
bende dün kayıt oldum henüz geri dönüş olmadı, geri dönüş nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim
sağolasın

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2013, 12:25:13 »
Geri dönüşü ne ile ilgili bekliyorsunuz. Kayıt yaptırdıktan sonra kaydınızı mı tamamlamadılar yoksa hiç anket mi gelmiyor?

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 03 Şubat 2013, 14:37:55 »
Ne biçim bi site ya. Daha ne çeki verdikleri belli değil. Ödül kısmında amazon.com yazıyor. Biri diyor markafoniden başka vermiyorlar. Şimdi de hepsiburada çıktı.