Karşı mahallede ihtiyaç sahibi komşularımız var.Ben elimden geleni yapıyorum ancak yeni kız çocukları oldu.Eğer elinizde ve kullanmadığınız elbise,oyuncak,yatak,örümcek araba varsa bana özellimle bağlantı kurun adresi vereyim
yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekürler
Karşı mahallede ihtiyaç sahibi komşularımız var.Ben elimden geleni yapıyorum ancak yeni kız çocukları oldu.Eğer elinizde ve kullanmadığınız elbise,oyuncak,yatak,örümcek araba varsa bana özellimle bağlantı kurun adresi vereyim
yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekürler.
yanlış anlamayın kötü düşünceyle söylemiyorum ama madem ihtiyaç sahibiler neden çocuk yapma ihtiyacı duydular , yani bir çocuğun" tepeden tırnağa" aylık belirli geliri olan birini bile zora sokacak bir dönemdeyken , bilmiyorum yani.
çevremi bilgilendiririm bakalım
yanlış anlaşılacak bi tarafı yok gayet doğru bir tespit. biraz da bilinçsizlik de var elbet. ancak ay sonunun zor geldiği bir zamandayız. biraz daha hesaplı gitsek ne olur acaba.
bu ülkede çocuğu olmayan milyonlar var. elindeki son kuruşunu tedavisine harcayanlar var. onlara nazire yapar gibi birde çocuk yaparlar anlamam. Allah kolaylık versin bahsi geçen aileye.
yanlış anlamayın kötü düşünceyle söylemiyorum ama madem ihtiyaç sahibiler neden çocuk yapma ihtiyacı duydular , yani bir çocuğun" tepeden tırnağa" aylık belirli geliri olan birini bile zora sokacak bir dönemdeyken , bilmiyorum yani.
Yazdılarına katılmıyorum malesef çocuk çok farklı bişeydir bazen ailenin bölünmesini bile çocuk engeller ama maddi imkanı yoksa 1 tane yeterli bence benim kızımın ayırdıgım şeyleri vardı hep dagıttım bakayım eger elimde varsa yollarım şehiri de yazarsan sevinirim
Yazdılarına katılmıyorum malesef çocuk çok farklı bişeydir bazen ailenin bölünmesini bile çocuk engeller ama maddi imkanı yoksa 1 tane yeterli bence benim kızımın ayırdıgım şeyleri vardı hep dagıttım bakayım eger elimde varsa yollarım şehiri de yazarsan sevinirim
neden katılmadınız anlamadım ama bu sizin düşüncenizdir anlayışla karşılarım " ancak " Aile'ye mutluluk gerektirecektir doğrudur ama eşler sadece birbirini düşünüpte böyle birşey yaparsa bu bencilliktir , sonuçta o çocuğun bile sağlıklı ve eğitimli büyüyebilmesi için birçok maddi olanağa ihtiyaç var eğer bunu karşılayamıyorsan bunu yapmayacaksın , çocuğun farklı birşey olduğu kesin birşey demiyorum ama önce ona bakacak olanaklar sağlanmalı , günümüz bu imkanlar yaratılmadan büyüyen insanlarla dolu hepsi demiyorum ama çoğu maalesef suça bulaşmış durumda yada açlık sınırının altında yaşıyor !
ailenin bölünmesini engelleyen çocuksa, o aile zaten illaki bölünür..
bence..
Egitimli ailelerden çıkmıyormu suç işleyen? bebek sahibi olmak her ailenin arzusudur bence maddi durumu olsun olmasın ama birşeyler verebilirmiyiz ona gelecege dair buda ayrı konu kızıma dogum yaptıgımda eşim işsizdi doguma 4 ay kala işsiz kaldı yani demek istedigim bebek istemek sadece maddi durumla alakalı degil bebek olunca kendini degil artık ona yetmek için çalışıyorsun tabi buda anne ve babaya göre degişir.
Banbancım illaki bölünesi varsa bölünür ama erkekte veya kadından dolayı bebek olmuyorsa bu büyük sorun haline getirilir eşler arasında bebekler forumlar var okusana neler yazıyorlar
Neyse herkesin düşüncesi elbet kendisine doğrudur , konuyu dağıtmayalım durumu olanlar yardım ederse seviniriz
bana özelden yazarsan adresi elimde oldukca gönderim yaparım ben.keşke daha önce deseydin geçen gün verdim bir sürü eşyasını kızımın

çocuğu olmayan anlayamaz arkadaşlar nasıl birşey olduğunu.ha demiyorumki birsürü doğursunlar ama hakları değilmi 1tane çocuklarının olması parasız ailelerin.eğitimin hepsi paradan geçmiyor ayrıca.bence ön yargılı olmayalım derim ben