0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
medişim ben kızımı büyüteyimde 2.kalsın şimdilik gülom sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah katre msj aldım ben kızımın kıyafetlerinden yollarım oldukca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmedişim ben kızımı büyüteyimde 2.kalsın şimdilik gülom sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah katre msj aldım ben kızımın kıyafetlerinden yollarım oldukca teşekkür ederim ark. benımde kızım var zaten 14 aylık o dogunca kızım2 yasında olacak nasipse bir bulantım olmasa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmedişim ben kızımı büyüteyimde 2.kalsın şimdilik gülom sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah katre msj aldım ben kızımın kıyafetlerinden yollarım oldukca teşekkür ederim ark. benımde kızım var zaten 14 aylık o dogunca kızım2 yasında olacak nasipse bir bulantım olmasaohoh çok güzel eğer ailen yanındaysa ve kendini hazır hissediyorsan süper bencearayı açmamak lazımben tek başıma olunca 2.cesaret edemiyorum birde eşimin sınavları olucak bu sene o yüzden enes 2.5 yaşına gelince düşünüyoruz inşallahAllah sağlıklısını versin buda erkek olur inşallah benimde kızım olur da kızın tadına bakarım azcıkta
İnsanlar, birbirlerine yardımdan el çektikleri gün, insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz..Her yardım, cennete doğru bir basamaktır