Gönderen Konu: Adıma birde avea hattı görünüyor. sizde sorgulayın  (Okunma sayısı 2747 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
Turkcell hatlarım dışında Avea hattım görünüyor. yarın bi avea bayiine gidip bakayım. Kim açmış bu hattı?

Cep telefonu kullanıcıları, adlarına kayıtlı kaç hat olduğunu internetten öğrenebilecekler. Sizin adınıza açılan hatları, geç olmadan öğrenebileceksiniz.

Kişilerin bilgileri olmadan kullanılan cep telefonu hatlarının ortadan kaldırılması ve bu alanda yaşanan suiistimallerin önlenmesi amacıyla BTK tarafından daha önce de bazı kararlar alınmıştı. Son olarak Kurul tarafından Eylül ayında alınan kararda, kendi adlarına abonelik sözleşmesi olmadan başkalarının adına açılmış cep telefonu hatlarını kullananlara, bu hatları üzerlerine almaları için 1 yıllık süre tanınmıştı. Buna göre başkalarına ait cep telefonu hatlarını kullananların, 1 Ekim 2013 tarihine kadar ilgili GSM işletmecisine başvurup taahhütname imzalayarak, kullandıkları hattı herhangi bir ücret ödemeden üzerlerine alma imkânı bulunuyor. (haber7.com)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@sheymcan

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
Ynt: Adıma birde avea hattı görünüyor. sizde sorgulayın
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2013, 00:00:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
siz ne diyorsunuz benim adıma 70 adet avea hattı açmışlardı :) geçen sene savcılığa şikayet ettim.şuan avea ve ilgili kişiler hakkında ceza davası açıldı davamız devam ediyor.savcılık çete olduğundan şüpheleniyordu zira hepsi izmirdendi ve seri halinde çıkartmışlar numaraları .. ceza davamız bitsin,bi güzel tazminat davası açıp canları okuyacağım :))

gecenin bu saatinde bir hatla uykum kaçtı... sizde 70 hat ???

@sheymcan

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2013, 00:06:25 »
aynen öyle oldu.. seri halinde 70 hat ve tesadüfen öğrenmiştim bende avea avukat hatlarım vardı bitanesini iptal etmek için aradım,hangisini iptal ediceksiniz 70 adet var da dediler :) soluğu savcılıkta aldım..yani sormasam yıllarca öyle habersiz gidecekti.
izgim

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2013, 00:45:05 »
Gece gece acaba mı dedim ben de ama tek kendi hattım çıktı :) 70 hat mı, geçmiş olsun.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2013, 01:51:49 »

TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz.

Banada bu çıktı :). Hat benim gelde ispatla şimdi.  :D
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2013, 13:18:36 »
5 turkcel 2 vodofone çıktı
hepside doğru çıktı
hatların 3 ü bende diğerleri aile bireylerinde