Az almış, beni salacaklar oraya telefon bölümüne gidip vitrini sürüye sürüye getirip o kutunun içine tıkardım.
Hırs önemli.
bio, life of pi ye gidin ailece
alakası yok konuyla bu arada 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Evet gelmiş gitmeliyiz.Başka gidecek film yok zaten.Jack Reacher nasıldı beğendiniz mi?
Biz geçen gün Yüzüklerin efendisi serisine tekrar başladık.
1080p indirdim unuttuğumuz yerler varmış keyifle izledik.
Anlamadığım bir yer var. Yüzük kardeşliğinde Bilbo Baggins yüzüğü Gollum'dan çalarken yaşlıydı ama hobbit de gençken çalmış görünüyor.Bakalım bunu nasıl düzeltecekler.
Bu arada konu sahibinden konunun ismini Film tavsileri olarak değiştirmesini rica ediyorum.
Jack Reacher güzel başlayıp sıvadı bence, Tom kuruyüz amca kendini mükemmel göstermek adına senaryodan taviz vermiş gibi hissettim ben, bağlama şekillerini beğenmedim; bi de ben çok aksiyon filmi seyrederim sanırım eşiğim yüksek, o yüzden vasat bi filmdi bana göre, evde izlenir bi kere

yüzük konusuna gelirsek, henüz Allah ım nasip etmedi, benim "imax izliycemm bana ne" tavrım yüzünden hala izleyemedim Hobbit'i, maşallah İstanbul'da herkeşler kıymetlimisin hayranıymış, hepsi birer tolkien miş, elfmiş, cüceymiş haberimiz yokmuş! velakin, bahsettiğin konu kulağıma geldi, ben teeeee lise 1 de okudum üçlemeyi de Hobbit'i de, hatılradığım kadarıyla kitaplarda böyle bir zamansal hata yok. filmi izlemeden araştırma içine girmeyeyim dedim o yüzden kitaplara dönüp bakmıyorum ama kuvvetle muhtemel filmin hatasıdır bu. bugün cmylmz ın vizyona girmesiyle hobbit izleyicisinde düşüş bekliyor ve en kısa zamanda konuya açıklık getirmeyi umuyorum.
bu arada sana mesaj atıyorum linklere bi bakıver.
Life of Pi ile ilgili olarak da 3D olarak Avatar denen mavi yaratıkların hepsini tepesinden baktıracak güzellikte. senaryo içselleştirerek zevk alabileceğiniz birşey ama bio var ya o hayvanların o görsel şölenini mutlaka yaşamalısınız. vizyonda izlemediğim az film kaldı onları da tamamlıycam inşallah