Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaçırmışım üzüldüm :/canim hala devam ediyor
bebisinin sansina katil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhata verdı gene yawİmzanız gerçekten çok güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhata verdı gene yawİmzanız gerçekten çok güzel
aylean imzalara bakıyor onları takip ediyor![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhata verdı gene yawİmzanız gerçekten çok güzel
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhata verdı gene yawİmzanız gerçekten çok güzel
![]()
burdakı arkadaslar konu acıyor,cevap verıyor ve yardım edıyorlar... konu acan soruları bılen ve cevap veren ınsanların bır tesekkuru hakettıklerını dusunuyorum. Bu sanalda belkı bır anlam ıcermıyor kımseye ödul de verılmıyor ama bır konudakı tesekkur saygı anlamına gelıyor benım ıcın.
hata verdı gene yaw