Gönderen Konu: ToyzzShop  (Okunma sayısı 11962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: ToyzzShop
« Yanıtla #60 : 07 Aralık 2012, 15:14:26 »
Yarışmamızın Sonucu Açıklanıyor! “Barbie’nin İnteraktif Sevimli Dostları” reklamında oynayan sevimli kedinin adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir. Sorumuzun doğru yanıtı Blissa olacaktır. Bugünün
talihlileri sırasıyla; Özge Karabulut - Sami Aktürk - Sudenaz Şen - Fatma Demir - Pınar Var - Abdullah Saraç - Bahriye Turan - Funda Şanlı - Ayşe Çetinkaya - Mert Şahin - Seda Arslan - Havva Kiremit - Buket Karaarslan - Gülsüm Öğün - Şimay Kol. Kazananları tebrik ederiz. Hediyelerini gönderebilmemiz için adreslerini ve çocuk yaş- cinsiyet bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atmalarını beklemekteyiz. Pazartesi günü yapılacak yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın
izgim

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 08 Aralık 2012, 14:12:53 »
kazanmışım hediye neydi

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 08 Aralık 2012, 15:14:17 »
hediye belli değil yaşa ve cinsiyete göre gelecek
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #63 : 08 Aralık 2012, 17:22:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hata verdı gene yaw
İmzanız gerçekten çok güzel :D

aylean imzalara bakıyor  onları takip ediyor  :D ;D ;D

burdakı arkadaslar konu acıyor,cevap verıyor ve yardım edıyorlar... konu acan soruları bılen ve cevap veren ınsanların bır tesekkuru hakettıklerını dusunuyorum. Bu sanalda belkı bır anlam ıcermıyor kımseye ödul de verılmıyor ama bır konudakı tesekkur saygı anlamına gelıyor benım ıcın.
Doğru söylüyorsun canım.Bende kendi adıma çok fazla konu açmasamda böyle durumda kırılıyorum.Mesala geçen gün loreal elseve kampanyasıni süres dolmaya bir gün kala açtım.Üçyüz kişi bakmış iki kişi teşekkür etmişti.Çok üzüldüm.Bende yazdım.Ama teşekkür edenlerin içinde sizde yoktunuz Balca.Forumda bu kadar etkinken,eminim görmüşsünüzdür.Ama görmediyseniz ben özür dilerim.

bazı konuları artık kazanmayacagımdan pek bakmıyorum veet fılan gıbı... elseve loreal de oyle...belkı maybellıne olunca bakıyorum durum bu :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #64 : 12 Aralık 2012, 11:00:49 »
Yarışmamız Başlıyor!

Az önce sizlerle Dünyanın en teknolojik Robot Balığı’nın resmini paylaştık. Farklı renkleri ile bu balıklar çok sevimli.

Bugünün sorusu: “ Resimdeki dünyanın en teknolojik robot balığının ismi nedir?

Facebook sayfamızda az önce yayınladığımız resimden ya da Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dan ulaşabileceğiniz sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderebilirsiniz. Doğru yanıtı ilk gönderen talihli, aksesuarlarıyla birlikte bu Robot Balık setine sahip olacak.

Ayrıca doğru yanıtı gönderen 11-88-154-180-206-245-301-373-423-492-535-582-615-675. şanlı katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Doğru hediye seçimi yapabilmemiz için çocuğunuzun cinsiyet ve yaş bilgisini yazmanızı önemle rica ederiz.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecek ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 15:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 12 Aralık 2012, 11:01:23 »
cevap nedir
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #66 : 12 Aralık 2012, 11:02:25 »
robofish

Çevrimdışı asude

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #67 : 12 Aralık 2012, 13:50:20 »
arkadaşlar maili nereden gönderiyorsunuz?yani hangi dosyadan hotmaile mi vs...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 12 Aralık 2012, 15:03:36 »
ToyzzShop
Yarışmamızın Sonucu Açıklanıyor!

’Resimdeki dünyanın en teknolojik robot balığının ismi nedir?’ sorulu yarışmamız sona ermiştir. Sorumuzun doğru yanıtı Robo Fish olacaktır.

Bugünün talihlileri sırasıyla;

Ahmet Emin Dokuz
Fadim Bulgurcu
Bayram Kayabay
Fikret Alan
Günce Işık
Duygu Akkaya
Bahar Çılkın
Gizem Arpacıoğlu
Ceylin Demir
Nur Nil Bakiler
Semiha Dönmez
Fikiriye Seyitoğlu
Hasan Pilger
Sıla Dilek Bolat
Nazlı Çeri

Kazananları tebrik ederiz. Hediyelerini gönderebilmemiz için adreslerini ve çocuk yaş- cinsiyet bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atmalarını beklemekteyiz. Bir dahaki yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın.
izgim

Çevrimdışı pinarymsc

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #69 : 14 Aralık 2012, 11:41:55 »
“Tüm dünyada fenomen olan ve yasak kelimeleri kullanmadan en çok kelimeyi anlatmayı başaran takımın galip olduğu kutu oyununun adı nedir?