0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGizemli annem seni Kim Bir Milyon İster'de de görmek istiyorum beeeen baktıgın ayfonu da turkcelden kazanmıstın demı ben de kendimi orada görmek istiyorum kübb evet cenk&erdem sağolsun geçen yıl bu zamanlardı, ne kampanyaydı ya! bu sene hiçbir şey yok.
Gizemli annem seni Kim Bir Milyon İster'de de görmek istiyorum beeeen baktıgın ayfonu da turkcelden kazanmıstın demı
@calc CEVAB VEREMEDİ
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@calc CEVAB VEREMEDİ dur nivea oynuyodum meğer senin içinde nası bi burjuvazi varmışta haberimiz yokmuş bizde seni halktan biri bizden biri sanırdık seni en tepeye çıkarttığımız gibi indirmesinide biliriz halkım laan ben halk
@calculus007 modlarla iyi geçin 2. Gün sonra bir mod sana neler yapabilir kim bilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeliler gizemli,sen ne zaman tw ye çıktın, hangi program lütfen öm atar mısın sibelll sana inanamıyoruaaam dur kendime döneyim üç kez çıktım hem de bi kere Kamuflaj a, iki kere de Kelime Oyunu'na
deliler gizemli,sen ne zaman tw ye çıktın, hangi program lütfen öm atar mısın
Armağan sınıfın ne?