0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili cals, yazını ağlayarak okudum. Gerçekten çok haklısın.her yede sınıf farkı ne olacak sonumuz böyle bilmem gizo 1 samet 2 bıktım bunalrdan ya resmen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yok ohaa kelime oyunlarına bak hele bugun çok cazgır gördüm seni ahahahahaserbest çağrışımda Türkiye rekoru bende ünlü oldun artis oldun tabi bizi beğenmezsn artık tv ye çıktın yarışma porogramlarına katıldın milyon dolarlar kazandın bizi hakir görürüsün aşağılarsın ezersin değilmi haaaaaaaaaaaaa yukardıa da editlediğim üzere modum ben mod, saksı değilim, en çok ben kazanıcam, en çok ben tv ye çıkıcam, en çok ben serbest çağrışım yapıcam, en çok ben ben bennnnn! ahahahaa ben zaten ambalajları imzalayıp sana geri yollamak için istiyorum Carlos yoksa Nivea ya ortak olacak param var çok şükür
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yok ohaa kelime oyunlarına bak hele bugun çok cazgır gördüm seni ahahahahaserbest çağrışımda Türkiye rekoru bende ünlü oldun artis oldun tabi bizi beğenmezsn artık tv ye çıktın yarışma porogramlarına katıldın milyon dolarlar kazandın bizi hakir görürüsün aşağılarsın ezersin değilmi haaaaaaaaaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yok ohaa kelime oyunlarına bak hele bugun çok cazgır gördüm seni ahahahahaserbest çağrışımda Türkiye rekoru bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yok ohaa kelime oyunlarına bak hele bugun çok cazgır gördüm seni ahahahaha
sen anca 'devre' peşinde koşacaksın Allah'ın sopası yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSevgili cals, yazını ağlayarak okudum. Gerçekten çok haklısın.her yede sınıf farkı ne olacak sonumuz böyle bilmem gizo 1 samet 2 bıktım bunalrdan ya resmen mevki hırsı koltuk sevdası bürümüş gözlerini
bari fıstıkta senin olsun bin üstüne vur kırbacı
deliler gizemli,sen ne zaman tw ye çıktın, hangi program lütfen öm atar mısın
Gizemli annem seni Kim Bir Milyon İster'de de görmek istiyorum beeeen baktıgın ayfonu da turkcelden kazanmıstın demı