0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayı düşüyor devam edelim...bende bos bır gun gecırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayı düşüyor devam edelim...bende bos bır gun gecırdım ahh kübüşümm benim de 1 günüm dolu geçse kör oldum resmen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayı düşüyor devam edelim...bende bos bır gun gecırdım ahh kübüşümm benim de 1 günüm dolu geçse kör oldum resmen kuzu valla bır kısıye söz verdım tek onu tutabıldım... ama soz pişik kremı tutturursam sana verırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayı düşüyor devam edelim...bende bos bır gun gecırdım ahh kübüşümm benim de 1 günüm dolu geçse kör oldum resmen kuzu valla bır kısıye söz verdım tek onu tutabıldım... ama soz pişik kremı tutturursam sana verırımsaol cnm çok iyisin ben krem istiyom nıveanın pişik kremi işe yaramıyor pişikten önce kullanırsan sadece ğişik olunca işe yaramıyor cnm o yüzden hiçççç denemedim onu ama bb ahhhh ahhh
facede söylentiler var aynı ip'ten yapılan katılımlar farklı ürün de kazanılsa gönderilmeyeckmiş diye.yani 5 ayrı ürün yalnızca aynı hesaptan kazanılacakmış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacede söylentiler var aynı ip'ten yapılan katılımlar farklı ürün de kazanılsa gönderilmeyeckmiş diye.yani 5 ayrı ürün yalnızca aynı hesaptan kazanılacakmış.Ben işin o boyutunda da değilim. Kazanmanın hazzını yaşamak yetecek O kadar çok oynadım ki. Çıksın da yollamasınlar isterse.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayı düşüyor devam edelim...bende bos bır gun gecırdım ahh kübüşümm benim de 1 günüm dolu geçse kör oldum resmen kuzu valla bır kısıye söz verdım tek onu tutabıldım... ama soz pişik kremı tutturursam sana verırımsaol cnm çok iyisin ben krem istiyom nıveanın pişik kremi işe yaramıyor pişikten önce kullanırsan sadece ğişik olunca işe yaramıyor cnm o yüzden hiçççç denemedim onu ama bb ahhhh ahhhanladım cnm, bende babama debelenıyorum deodorant ıcın ama olmuyor... haaa ıyı nıyetlı mezarcıyız bız