geçen %50 lik almıştım ,aynı karta bugün %100 aldım
bende aynı kartla %100 almıştım.2. %100 ü alamamıştım sadece

mecbur başka money club kart alıp cif kremleri öyle alıcaz artık
eğer aldığınız kartla başka şifre denediyseniz şifreler yanıyor. ben çok uğraştım aradılar 1 saat konuştum. kampanya koşullarını moneyclup face sayfanına yazdım orada 1 kartla 3 ürün alırsınız açık şekilde yazıyor. . dün aradılar 2 tane alın parasını ödeyin bizi arayın yükleme yapcaz dediler.anlayacağınız 2 .leri alamazsınız arkadaşlar. money face sayfasında kübra kuruçay us olarak yazdım onun üzzerine aradılar. oradan bakabilrsiniz. sizde yazın isterseniz
eğer aldığınız kartla başka şifre denediyseniz şifreler yanıyor. ben çok uğraştım aradılar 1 saat konuştum. kampanya koşullarını moneyclup face sayfanına yazdım orada 1 kartla 3 ürün alırsınız açık şekilde yazıyor. . dün aradılar 2 tane alın parasını ödeyin bizi arayın yükleme yapcaz dediler.anlayacağınız 2 .leri alamazsınız arkadaşlar. money face sayfasında kübra kuruçay us olarak yazdım onun üzzerine aradılar. oradan bakabilrsiniz. sizde yazın isterseniz
Levent hocam ben bugün aynı karta aldım.Ama birnciler %50 bugünkü%100
zaten kartlada 1 %100 1 %50 tanımlı iş 2. % 100 ü alabilmek aynı kartlara şifreyi kullandıysanız şifre yanıyor. 2. % 100 şifreyi ilk defa farklı kartta kullanınca olcak benim anladığım
geçenki %50 olan naturels olan değilmi ben aynı karta 2 cif %100 alamamıştım ama ilk gün aynı karta hem %50 hemde %100 tanımlı olan cifin iki ayrı ürününü sorunsuz almıştım
herhangi bir KAYITLI money club kart nosu bulursanız kartsız da alabilirsiniz cif kremleri

tek fark kart nosunu elle yazıcak devamı aynı zaten
ben de 31 ekim diye atacaktım şifreleri yahu

valla içim yanmıştı gidemedim diye çok rahatladım şimdi
2. cifi alamadım alan nasıl alıyor anlamıyorum daha önce tanımlanmış diyor
2. cifi alamadım alan nasıl alıyor anlamıyorum daha önce tanımlanmış diyor 
2.cifi aynı karta maalesef alamıyoruz başka bir kartla alıyoruz cifi