0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 2. yi alamadım %70i bedava dediler 1 tl istediler anlaamdım bişionlar tıkla kazanla karıştırıyor bende nezaman farklı bir kampanya sorsam hıı evet tıkla kazandan değilmi diyorlar bende hayır bu cif vs diyorum haaa tamam tamam %75 mi kzandınız %100 diye yineliyorlar bilmiş gibi yapıyorlar napsınlar yetişemiyorlar migrosun kampanyalarına bu arada migros favori marketimiz geçen bakım ürünleri indirimli idi
ben 2. yi alamadım %70i bedava dediler 1 tl istediler anlaamdım bişi
9 mu? 1 tane neyinize yetmiyo..gözünüz doysun bence biraz!!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9 mu? 1 tane neyinize yetmiyo..gözünüz doysun bence biraz!!he evet doymuyomuş gözüm demek daha fazla kazandım aslında ama kazanamayan arkadaşlarıma dağıttım şifreleri artı burada durumu olmayanlarada dağıttım hepsini kendim kullanmadıgım icin gözüm doymuyo sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9 mu? 1 tane neyinize yetmiyo..gözünüz doysun bence biraz!!he evet doymuyomuş gözüm demek daha fazla kazandım aslında ama kazanamayan arkadaşlarıma dağıttım şifreleri artı burada durumu olmayanlarada dağıttım hepsini kendim kullanmadıgım icin gözüm doymuyo sanırımarkadaşım bişi soracam da.. ben böle çok olunca hak geçermi diye düşünüyorum o yüzden çok almak istemiyorum sizce hak geçermiiiiiiiiii
bugün denedim 3 tane düşmedi 2 tanesinide % 50 yükledi oysa ki % 100 kazanmıştım