%100 kazanan varmı 5 ten beri
ben az önce migrosa gittim her türlü denediler gönderilen kodu ancak olmadı bu tür bi oyundan kazanılan hediyeden de haberleri yok magaza müdürü bizzat ilgilendi ama yok maalesef yalanmıs yaniii
olur mu öyle şey ya telefona mesaj geldi unilever dan o zaman unilever a tele açalım... rexona için aradım sonuçta aldım..
%100 kazanan varmı 5 ten beri
sürekli oynuyorum ama kazanamadım sürekli %50 cıkıyor
cif kazandım gittim migrosa smsi gösterdim baktılar kodları girdiler ama olmadı böyle bi yarısmadan haberleri bile yooook
cif kazandım gittim migrosa smsi gösterdim baktılar kodları girdiler ama olmadı böyle bi yarısmadan haberleri bile yooook
ARKADASIM KULLANIM KOSULLARINI OKUMUYOSUN SANIRIM 28 EKİMDEN SONRA ALABILIRSINIZ DIYOR KULLANIM KOSULLARINDA..
ben az önce migrosa gittim her türlü denediler gönderilen kodu ancak olmadı bu tür bi oyundan kazanılan hediyeden de haberleri yok magaza müdürü bizzat ilgilendi ama yok maalesef yalanmıs yaniii
olur mu öyle şey ya telefona mesaj geldi unilever dan o zaman unilever a tele açalım... rexona için aradım sonuçta aldım..
ya yalanmış olurmu bencede bekleyelim biraz.bakalım ne olacak.
herkesin teline gelen tarih 28 eylül
herkesin teline gelen tarih 28 eylül
bazen firmalar ayları karıştırabiliyor.
28 ekimdir o inşallah
bende de 28 eylül yazıyordu inşallah karıştırmışlardır
malatyadakiler hiç bilmez ozaman
geçen magnumun kampanyasında hiç birşey bilmiyorlar dı artık kavga etmiştim.ozaman