0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlar hediyeleri gelenler acaba kendi hesaplarıyla mı cevaplamıştı soruları?çünkü ben kendi hesabımla kazanamadım çakma ile kazanmıştım korkuyorum kargo kapıdan döner diye benimde face adım ile gerçek ismim çok farklı normalde kargocu sorun çıkarmıyordu ama bu sefer zor aldım kargomu yurtiçi ile avon mahkemelik olmuş bu farklı kişilere teslim etme konusunda face adım ile gerçek tc numaram uyumlu dedim verdi o zaman sizde öyle dersiniz eşim gerçek ismimi kullanmama izin vermiyo facedefarklı isim kulanıyorum avonda bu isimle kendi tc numaram uyumlu dersiniz sorun çıkaracak olursa
kızlar hediyeleri gelenler acaba kendi hesaplarıyla mı cevaplamıştı soruları?çünkü ben kendi hesabımla kazanamadım çakma ile kazanmıştım korkuyorum kargo kapıdan döner diye
ama ben twitten kazanmadıydımki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama ben twitten kazanmadıydımki belki bi arkadasın oynadı kazandı üzümünü ye bagını sorma demişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama ben twitten kazanmadıydımki belki bi arkadasın oynadı kazandı üzümünü ye bagını sorma demişler imkanı yok farklı isimle kazanmıştım 1 numaradadan kargosu gelen yokmu belki kazanan herkese ikisindende gönderiliyordur
Hayır cnm twitterdende katılmadım hiç avondan katıldım ama kazanamamıştım hiç
hey ne diyorum 1 numadan 1 kere parfüm kazandım hem parfüm hem rimel koymuşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayır cnm twitterdende katılmadım hiç avondan katıldım ama kazanamamıştım hiç Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhey ne diyorum 1 numadan 1 kere parfüm kazandım hem parfüm hem rimel koymuşlar şekerler siz tahmin yarismasından kazanmış mıydınız?hani şu rekor denemesi olan?