0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
facebook yarışmasından kazanmamıştım hiç ama şimdi bana kargo ile parfüm geldiii Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfacebook yarışmasından kazanmamıştım hiç ama şimdi bana kargo ile parfüm geldiii twitterdan katılmış mıydınız?iyice emin oluyorum artık bu tahmin yarışmasından değil..:/
facebook yarışmasından kazanmamıştım hiç ama şimdi bana kargo ile parfüm geldiii
hey ne diyorum 1 numadan 1 kere parfüm kazandım hem parfüm hem rimel koymuşlar
kızlar hediyeleri gelenler acaba kendi hesaplarıyla mı cevaplamıştı soruları?çünkü ben kendi hesabımla kazanamadım çakma ile kazanmıştım korkuyorum kargo kapıdan döner diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhey ne diyorum 1 numadan 1 kere parfüm kazandım hem parfüm hem rimel koymuşlar demek kı twtter ve face hedıyelerını bırbırne karrıstırmıslarrr Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkızlar hediyeleri gelenler acaba kendi hesaplarıyla mı cevaplamıştı soruları?çünkü ben kendi hesabımla kazanamadım çakma ile kazanmıştım korkuyorum kargo kapıdan döner diye bişe olmaz korkmaa korktugun basına gelmesın bse derse kargocu facebooku o adla kullanıyorum oyle gondermsler dersn