Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinancak resimdeki görseli anlamadım bi pakette hem oreo hem milkamı olacak?
içi oreolu çikolata yapmış milka nesini anlamadınşaşkınmısın
derva fazla oreo yedirme zaten esmer çocuğu broznlaştırma,bana yolla sen oreo gelince amerikadan
bugday renklı cocugu esmer yaptıduygu hanım sız hepımıze dagıtın gelenlerı
Almanyada oreolu wafflelar vardı ah ah...ulkeme de gelecek oreo ınsallah...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinancak resimdeki görseli anlamadım bi pakette hem oreo hem milkamı olacak?
derva fazla oreo yedirme zaten esmer çocuğu broznlaştırma,bana yolla sen oreo gelince amerikadan
içi oreolu çikolatamı, olmadı bu şimdi, onun tadına öyle varılmaz ki, bende orjinali geldi sandım pehhderva çok seviyor oreo bide ortasını açıp içini kemirmeye çalışıyor,
teyzem aralkıta gelebilir
burjuvalık boyle bişey işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinancak resimdeki görseli anlamadım bi pakette hem oreo hem milkamı olacak?
içi oreolu çikolatamı, olmadı bu şimdi, onun tadına öyle varılmaz ki, bende orjinali geldi sandım pehhderva çok seviyor oreo bide ortasını açıp içini kemirmeye çalışıyor,
neyyyy, kim , hani , nerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinancak resimdeki görseli anlamadım bi pakette hem oreo hem milkamı olacak?
neyyyy, kim , hani , nerdesiz hergün portakallı ördekte yiyosunuzdur
oreonun çeşidi o kadar çokki hangisini yiyeceğini şaşırırsınamerikada olacaktım varya
dondurmalısı var,pastalısı var,bisküvi kremalısı var,chokella gibi sürülebiliri var
var oğlu var
dugu ben anlamam forumu gurup yorumuteyzene söyle stok yap geldiğinde isterim ona göre
çeşit çeşit getirsin her birinden 1 tane
veririm parası neyse
goog la oreo yazdım. görüntülere baktım. pişmanım.