Gönderen Konu: yardımmmm  (Okunma sayısı 2592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
yardımmmm
« : 29 Eylül 2012, 21:23:25 »
arkdaşlar twitter hesabım askıya alındı ne yapmam lazımm lütfen bilen yazsınnn???

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
Ynt: yardımmmm
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2012, 21:36:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkdaşlar twitter hesabım askıya alındı ne yapmam lazımm lütfen bilen yazsınnn???

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Buradan itiraz Edebilirsiniz..
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2012, 21:36:44 »
Aşağıdaki linkten açılmasını talep edebiliyorsunuz; ama İngilizce gerekir biraz. Açılıp açılmadığının garantisi var mı bilemiyorum.

Link gönderemiyormuşum; ama başka bir üye vermiş linki zaten.
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2012, 21:37:48 Gönderen: Ozgurky »
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2012, 15:52:50 »
yeni başlık açmaktansa ben de burdan sorayım dedim
morhipodan daha önce birkaç parça alışveriş yapmıştım,aldığım bir üründe problem çıkmış,yollayamadıklarını ama  ürünün parasını kartıma yükleyeceklerini söylemişlerdi.üstüne bir de 10 tl hediye çeki yollamışlardı.çekte de tüm alışverişlerde geçerli ibaresi var.şimdi bu çekin bir alt limiti var mıdır yok mudur.az önce kargo bedava ürünüyle beraber bir şey aldım,9,5 lira tutuyor.hediye çekini kullanmaya çalışıyorum,hata veriyor  :(

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2012, 15:57:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yeni başlık açmaktansa ben de burdan sorayım dedim
morhipodan daha önce birkaç parça alışveriş yapmıştım,aldığım bir üründe problem çıkmış,yollayamadıklarını ama  ürünün parasını kartıma yükleyeceklerini söylemişlerdi.üstüne bir de 10 tl hediye çeki yollamışlardı.çekte de tüm alışverişlerde geçerli ibaresi var.şimdi bu çekin bir alt limiti var mıdır yok mudur.az önce kargo bedava ürünüyle beraber bir şey aldım,9,5 lira tutuyor.hediye çekini kullanmaya çalışıyorum,hata veriyor  :(

kargo bedava kampansı yeni sezon ürünlerinde 75 tl üzeri sen hangi ürünü alıyorsun kargo olmadan

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2012, 16:08:01 »
alışverişi yaptıktan sonra 6.90' asatılan çoraplar var,bunlardan alırsan kargo bedava oluyor.bu çorapları da alınca benim sipariş 9.5 tutuyor (kargo ücreti 0 görünüyor) hediye çekini kullanınca bedavaya gelecekti ama olmuyor,sepete 10 lirayı geçmesi için bir ürün daha ekledimm,karttan para çekilecek yani,onda da hata verdi,kabul etmiyor

alışveriş tutarımı 12,5 liraya yükseltince hediye çekini kulllanabildim,sadece 2,5 lira ödeyeceğim,ama ben bedavaya getirmek istemiştim  :P

Alıntı
Değerli Müşterimiz,

Siparişinizin onaylanabilmesi için hediye çekiniz dışında kredi kartınızdan en az 5,90 TL olan kargo bedelinin çekilmesi gerekmektedir. Kargo bedelinin ödenmemesi ve kredi kartı bilgilerinin doldurulmaması durumunda siparişin onaylanmasının sistemsel olarak mümkün olmadığını üzülerek belirtmek isteriz.

Saygılarımızla
Morhipo Takımı
az önce gelen mail de böyle diyor
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2012, 18:44:26 Gönderen: kitapkolik »