Gönderen Konu: HP OFFİCEJET 4355 DRİVER İNDİREMEME SORUNU :s  (Okunma sayısı 2626 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
HP OFFİCEJET 4355 DRİVER İNDİREMEME SORUNU :s
« : 12 Ekim 2012, 00:12:16 »
OĞLUM İLKOKULA BASLADI BANADA CALISMASI İÇİN ÇALIŞMA SAYFALARI CIKARTMAK GEREKTİ YAZICIMIN CD BULAMADIM DRİVERDE BİR türlü indiremiyorum windows 7 starter işletim sistemi win 7 yi seciiyorum öle bakıyor bana indirmek gibi bir düşüncesi yok nerde hata ettigimi bir bilenn warmı acaba 7 den beri ugrasıyorum
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
Ynt: HP OFFİCEJET 4355 DRİVER İNDİREMEME SORUNU :s
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2012, 01:42:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
OĞLUM İLKOKULA BASLADI BANADA CALISMASI İÇİN ÇALIŞMA SAYFALARI CIKARTMAK GEREKTİ YAZICIMIN CD BULAMADIM DRİVERDE BİR türlü indiremiyorum windows 7 starter işletim sistemi win 7 yi seciiyorum öle bakıyor bana indirmek gibi bir düşüncesi yok nerde hata ettigimi bir bilenn warmı acaba 7 den beri ugrasıyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Buradan deniyorsunuz dimi?
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2012, 07:50:00 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Buradan deniyorsunuz dimi?
evet :( baska yerleride denedim olmuyor :(
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2012, 11:58:27 »

evet :( baska yerleride denedim olmuyor :(

Görmedende birşey diyemiyorum..

Eğer hatasız Kuruyor olmuyorsa USB girişinizde Problem olabilir..

Alıntı
Yazıcı sürücülerini bulma ve yükleme

Yazıcıyı yüklerken sorunla karşılaşırsanız veya yazıcıyı eklemenize rağmen kullanamıyorsanız, çalıştırmakta olduğunuz Windows sürümüyle uyumlu yazıcı sürücüsünü yüklemeniz veya güncelleştirmeniz gerekebilir.

Bazı sürücüler Windows ile birlikte gönderilir, Windows Update'de bulunabilir veya donanım kurma işlemi sırasında bilgisayarınıza kaydedilir ve yüklenmeye hazırdır. Diğer durumlarda, yazıcı üreticisi tarafından sağlanan CD veya DVD'yi kullanarak sürücüleri yüklemeniz gerekir. Bu sürücüleri yüklemek için Yazıcılar klasörünü kullanmaya ilişkin adımları uygulayın. Gerek duyduğunuz sürücü bilgisayarınıza henüz yüklenmediyse ya da CD veya DVD'niz yoksa, bu sürücüyü karşıdan yükleyip sonra da kurup kuramayacağınızı öğrenmek için yazıcı üreticisinin web sitesini araştırmayı deneyin.
Tümünü gizle
Yazıcılar klasörünü kullanarak yazıcı sürücülerini yüklemek veya güncelleştirmek için

Yazıcılar'ı açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatın, Denetim Masası'nı tıklatın, Donanım ve Ses'i tıklatın ve sonra Yazıcılar'ı tıklatın.

Yeni sürücüye gerek duyduğunuz yazıcıyı sağ tıklatarak Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardından Özellikler'i tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Gelişmiş sekmesini tıklatın.

Yeni Sürücü'yü tıklatarak Yazıcı Sürücüsü Ekleme Sihirbazı'ndaki adımları tamamlayın.

Yazıcı sürücülerini üreticinin web sitesinden yüklemek ve kurmak için

Uyumlu sürücüleri yazıcı üreticisinin web sitesinden yüklemek için önce kullandığınız Windows sürümünü öğrenin ve ardından uyumlu sürücüleri arayın.

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Tüm Programlar, Donatılar, Sistem Araçları ve ardından Sistem Bilgileri'ni tıklatarak Sistem Bilgileri'ni açın.

Çalıştırdığınız Windows sürümünü öğrenmek için Sistem Özeti'ni tıklatın ve İşletim Sistemi Adı'nı ve Sistem Türü'nü gözden geçirin.

Yazıcı üreticisinin web sitesine giderek Windows sürümünüzle uyumlu yazıcı sürücüsünü arayın.

Sürücüyü karşıdan yüklemek ve kurmak için web sitesindeki yönergeleri izleyin.

Buradada Görüntülü Yazıcı Kurulum Anlatımı var : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2012, 22:01:26 »
canım aldığın yere götür o ürün arızalı 2 hp aldım iade yaptım serbest kürsüdede paylaşmıştım okuduysan çıkarmıyor naptıysam yükledim vs olmadı sonra müşteri desteği ile yaptık ürün arızalı dedi
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir