Gönderen Konu: Blendax la Hayatı Yeniden Yakala !  (Okunma sayısı 13676 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Blendax la Hayatı Yeniden Yakala !
« Yanıtla #50 : 04 Kasım 2012, 00:35:10 »
Yazık...Ben bugün Gebze Kipa'da Blendax reyonunda şaşkınlığa uğradım çünkü ürünlerin %90'ının üzerindeki şifre kağıtları alınmış:) Gelen almış, giden almış, şifre kağıtlarının yapışkan izi kalmış:) Zorla arka taraflardan 2 tane kupon kısmı açılmamış ürün aldım ve şifrelerimi girdiğimde girdiğiniz şifre daha önce girilmiştir şeklinde bir uyarı geldi. Hiç kullanmadığım bir şampuanın bir adetine 5,90 lira ödedim ve bu benim katıldığım ilk alışveriş kampanyasıydı. Anlamadığım koca markette adamlar şifreleri tek tek not mu ettiler, kimse mi görmedi? Kuponları ambalajdan alınıp kopartılmayanlarda meğerse gönderilmiş. Çok kızdım. Bu nasıl bir kampanya böyle.. Bence Piyango bileti gibi çekiliş yapıp kupon NUMARASINA vermeliler ödülü, İSME göre değil.. Sonuçta şifre çalanlar kuponu ibraz edemeyecekler. İsme değil numaraya çıkmalı. Ben P.tesi günü şikayet edeceğim firmaya durumu... Sizin de bilginizi olsun, para verip ürün aldığınızda şifrenin daha önce gönderildiği uyarısını görüp sinirleriniz bozulmasın sonra...
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2012, 00:36:29 Gönderen: huseyinboz »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 04 Kasım 2012, 00:54:54 »
o zaman en azından şikayet etmek isteyenler burdan mesaj kısmından bişiler yazsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 04 Kasım 2012, 01:04:06 »
o zaman en azından şikayet etmek isteyenler burdan mesaj kısmından bişiler yazsın

Ben kesinlikle ve kesinlikle yazacağım.

Bu arada katılım koşullarını okudunuz mu? Verecekleri daire BODRUM KAT Zemin kat bile değil, onun bir altı, bodrum kat. Muhtemelen ya yerin altında kalıyordur, sığınak gibi ya da yerden 1 karış yüksekte:)
Yakıştıramadım ve baştan aşağı hayal kırıklığına uğradım...

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 04 Kasım 2012, 01:11:04 »
" İkramiye olarak  1 kişi İstanbul ili Esenyurt İlçesi, Fatih mah.Bahçe yolu Cad. Özyurtlar Garden City 3. Etap F3 Blok No:26 E D:3 2.bodrum kat 1+1 51 metrekare"... kazanacaktır.

Çevrimdışı yediyıldız

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 04 Kasım 2012, 16:14:41 »

Ben kesinlikle ve kesinlikle yazacağım.

Bu arada katılım koşullarını okudunuz mu? Verecekleri daire BODRUM KAT Zemin kat bile değil, onun bir altı, bodrum kat. Muhtemelen ya yerin altında kalıyordur, sığınak gibi ya da yerden 1 karış yüksekte:)
Yakıştıramadım ve baştan aşağı hayal kırıklığına uğradım...

Bodrum kat ibaresi şartname olduğu için projedeki kat ismi verilmiştir kot farkından dolayı girişten 2 kat aşağıda olması lazım ama bizim bildiğimiz zemin kata tekabül eder eğer 3.bodrum kat yoksa 

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 05 Kasım 2012, 11:01:14 »
Yine de bu girişten aşağıda olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Blendax gibi bir firma bu kadar ucuza kaçmamalıydı. Blendaxla hayatı yakalamayı hayal ettiğimde kendimi bodrum katta hayal etmemiştim:)

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 05 Kasım 2012, 12:01:39 »
Yine de bu girişten aşağıda olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Blendax gibi bir firma bu kadar ucuza kaçmamalıydı. Blendaxla hayatı yakalamayı hayal ettiğimde kendimi bodrum katta hayal etmemiştim:)

reklamlarda, ve site görselinde apartman dairesinin kendini gösteriyor, tüketiciyi yanıltan bir reklam

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 05 Kasım 2012, 22:39:24 »
Çıksında bodrum kat çıksın. ev evdir. :)

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 07 Kasım 2012, 15:32:49 »

Tabiki öyle, sonuçta kazanırsan eğer şampuan parasına ev almış oluyorsun 8) Ama sorun şu, sana gösterdikleriyle verdikleri aynı değil:)

pmk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 08 Kasım 2012, 19:57:23 »

Tabiki öyle, sonuçta kazanırsan eğer şampuan parasına ev almış oluyorsun 8) Ama sorun şu, sana gösterdikleriyle verdikleri aynı değil:)

Bnecede blandaxa hiç yakışmıyor o kadar reklam parası ver sonrada kampanyaya katılanlardan çıkar acısını...