Yazık...Ben bugün Gebze Kipa'da Blendax reyonunda şaşkınlığa uğradım çünkü ürünlerin %90'ının üzerindeki şifre kağıtları alınmış:) Gelen almış, giden almış, şifre kağıtlarının yapışkan izi kalmış:) Zorla arka taraflardan 2 tane kupon kısmı açılmamış ürün aldım ve şifrelerimi girdiğimde girdiğiniz şifre daha önce girilmiştir şeklinde bir uyarı geldi. Hiç kullanmadığım bir şampuanın bir adetine 5,90 lira ödedim ve bu benim katıldığım ilk alışveriş kampanyasıydı. Anlamadığım koca markette adamlar şifreleri tek tek not mu ettiler, kimse mi görmedi? Kuponları ambalajdan alınıp kopartılmayanlarda meğerse gönderilmiş. Çok kızdım. Bu nasıl bir kampanya böyle.. Bence Piyango bileti gibi çekiliş yapıp kupon NUMARASINA vermeliler ödülü, İSME göre değil.. Sonuçta şifre çalanlar kuponu ibraz edemeyecekler. İsme değil numaraya çıkmalı. Ben P.tesi günü şikayet edeceğim firmaya durumu... Sizin de bilginizi olsun, para verip ürün aldığınızda şifrenin daha önce gönderildiği uyarısını görüp sinirleriniz bozulmasın sonra...