mükemml bir site şimdiye kadar 150 kontör kazndım
arkadaşlar bende 50 ye yakın yazdım fakat 16 sı kabul oldu.kullandığım ürünün iyi ve kötü yönlerini yazdım.yalan söyleyemem.kötü yanlarını yazdıklarım kabul edilmemiş.ben yinede kötüyse kötü yazarım.ben yandım kimseler yanmasın.

:Dama kabul etmiyorlar.
30 yorum yazarak 50 kontör kazandım aslında.Ama 100 kontör yüklediler hattıma.Bi 30 yorum daha yazmayı düşünüyorum.Kazandım kontörü siparişi verdikten 3-4 saat sonra hattıma yüklediler çok memnunum valla
yorumlarım onaylandı dıye maıl geldı ama hesabıma baktıgımda onaylanan yorum sıfır dıyo acaba sızdede oyle oldumu
arkadaşlar bende 50 ye yakın yazdım fakat 16 sı kabul oldu.kullandığım ürünün iyi ve kötü yönlerini yazdım.yalan söyleyemem.kötü yanlarını yazdıklarım kabul edilmemiş.ben yinede kötüyse kötü yazarım.ben yandım kimseler yanmasın.
:Dama kabul etmiyorlar.
aynem bende 6 yorum yazdım biri bi lcd tvnin görüntü kalitesinin kötülüğüydü o kabul edilmemişş.
yorumlarım onaylandı dıye maıl geldı ama hesabıma baktıgımda onaylanan yorum sıfır dıyo acaba sızdede oyle oldumu
arkadaslar cvp vercek olan varmı acaba
saol ogrendım sonunda 100 kelıme olması lazımmıs detaylı olmalıymıs yoksa onaylansada gecerlı olmuyomus valla ugrasamıcam
siteden kontör hediye alan varmı hiç arkadaşlar
hediye kazandığınızda yüklenmesi için nereye telefon numarasını yazacağımı bir türlü bulamadım
bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi ltf
siteden kontör hediye alan varmı hiç arkadaşlar
hediye kazandığınızda yüklenmesi için nereye telefon numarasını yazacağımı bir türlü bulamadım
bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi ltf 
Kontörü kazandıktan sonra telefon numarasını yazıyorsun üye olurken tel no istenmiyor ben şuana kadar 150 kontör kazandım.