Gönderen Konu: Yorum Yaz kazan :)  (Okunma sayısı 11948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Yorum Yaz kazan :)
« Yanıtla #20 : 28 Haziran 2009, 08:30:34 »
20 tane yorum yazdım, tüm kurallara uydum ve özellikle kendi kullandığım ürünleri yorumladım ama sadece 1 tanesi onaylandı. Bakalım diğerleride onaylanacakmı.

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 28 Haziran 2009, 10:36:47 »
bir süre geçtikten sonra onaylıyorlar.bence yorumların iyiyse onay maili gelecektir.
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 28 Haziran 2009, 10:42:02 »
onay maili geliyo gelmesinede toplam 60 yorum yazdım daha 9 tane onay maili geldi oda en son yazdığım yorumlar hayret doğrusu :(

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 28 Haziran 2009, 12:42:20 »
ben 1. yorumu yazarken bıraktım.Aklıma fazla bir şey gelmedi.Tıkla yaz da yazıyorum.Bu ay vantilatör veriyor.Her birine 100 kelime yazamam ya.Katılanlara kolay gelsin.

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #24 : 28 Haziran 2009, 13:43:06 »
Ben 3 tane yazdım 2 si onaylandı. onaylanmayan yorum 100 kelime değildi :D kelimerin daha fazla olması için bağlaçlara dikkat edin, mesela "bu ürünle" yazmak yerine "bu ürün ile" yazarsanız 1 kelime daha fazladan yazmış olacaksınız ^^

Çevrimdışı Sadomen

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 30 Haziran 2009, 11:17:53 »
Ben yaklaşık 10 tane yazdım yorum ve içlerinden 7 tanesi onaylanmış.Arkadaşlar yorum yazarken dikkatli yazmak ve ürüne yönelik yorum yazmak gerekiyor.Yani diyelimki lcd monitör yorumu yazcaz.>>AAA eet bu lcd mntör manyaq bşe ben qullnıom renqleri acaip süper gsteryo<< gibi yorumları kabul etmiyor...Bu şekil yazdıklarınızın onaylanmasını beklemeyin,şahsen yaşadım aynı hataya düşmemeniz için uyarayım dedim... :)

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 01 Temmuz 2009, 03:30:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben yaklaşık 10 tane yazdım yorum ve içlerinden 7 tanesi onaylanmış.Arkadaşlar yorum yazarken dikkatli yazmak ve ürüne yönelik yorum yazmak gerekiyor.Yani diyelimki lcd monitör yorumu yazcaz.>>AAA eet bu lcd mntör manyaq bşe ben qullnıom renqleri acaip süper gsteryo<< gibi yorumları kabul etmiyor...Bu şekil yazdıklarınızın onaylanmasını beklemeyin,şahsen yaşadım aynı hataya düşmemeniz için uyarayım dedim... :)

hahhahahahha öldüm gülmek ten yav valla ii oldu gece gece:) ;D ;D ;D
.>>AAA eet bu lcd mntör manyaq bşe ben qullnıom renqleri acaip süper gsteryo<<

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 01 Temmuz 2009, 04:01:54 »
 ;D ;D ;D
HeDoNisT !!

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
« Yanıtla #28 : 01 Temmuz 2009, 18:50:46 »
bugün yorumu onaylanan varmı merak ettim ya, benimkiler hiç onaylanmamış, tam istediklerine görede yazmıştım.  :-\
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı zola1021

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #29 : 01 Temmuz 2009, 20:19:02 »
benımde onaylanmamıs hiç biri
ödül kazanan kaç kişi var ki