belki hediye kazanmaya yaklaşmışsınızdır onun için onaylanmıyordur... yada onay veren amca bugün izinlidir..
dun akşam saat 12 den sonra siteye girmek imkasızdı girseniz bile anasayfada donup kalıyordu ben bir mail gönderdim sanırım teknik bir problem var benimde hiç onaylanmadı bugun
dün gün boyu yazdığım yorumlar onaylanıyordu, bugun ses seda yok .sanırım gcmn inde dediği gibi editör amca yıllık izine ayrıldı
Arkadaşlar bu siteden herhangi bir hediye kazanan oldu mu?
CYBERTURK 50 Kontör kazandım 100 kontör yüklediler ilk kazananlardan olduğum için

200 yorum yazmışımdır ama 60 tanesi onaylandı ikinci 50 kontörüm onay bekliyor şu an
CYBERTURK 50 Kontör kazandım 100 kontör yüklediler ilk kazananlardan olduğum için
200 yorum yazmışımdır ama 60 tanesi onaylandı ikinci 50 kontörüm onay bekliyor şu an
tebrikler güle güle kullan
tebrikler güle güle kullan
teşekürler darısı sizin başına herkes kazansın
tebrikler, o kadar yorum yazmak zor iş
Katılmak kazanmak birz zor......
bende bu siteye üyeyim ve 30 yorum yazdım 50 kontör kazanmıştım.sora telefonla aradılar ve sitede ilk kazanlardan oldugunuz için hattınıza 100 kontör yükledik dedi.ve gerçejtende hattıma 100 kontör yüklendi.bu site harika şimdi yazmaya devam ediyorum.yorumlarınızıda kendi cümllerinizle yazın hemen kabul ediliyo.