0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ? sadece gönderen kişi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ? sadece gönderen kişiArmağan Sana birşet daha söylleyeceğim.Şu bebek suları vardı ya.Bana 39.9 tl tanımlamış migros.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ? sadece gönderen kişiArmağan Sana birşet daha söylleyeceğim.Şu bebek suları vardı ya.Bana 39.9 tl tanımlamış migros.kulaklarımı kapadım duymak istemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ? sadece gönderen kişiArmağan Sana birşet daha söylleyeceğim.Şu bebek suları vardı ya.Bana 39.9 tl tanımlamış migros.kulaklarımı kapadım duymak istemiyorum Sen duymasanda ben yazacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ? sadece gönderen kişiArmağan Sana birşet daha söylleyeceğim.Şu bebek suları vardı ya.Bana 39.9 tl tanımlamış migros.kulaklarımı kapadım duymak istemiyorum Sen duymasanda ben yazacağım bütün fake hesaplarımın soyadını akdemir yapacam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhangi kişiye yükleniyor 5 tl ? daveti gönderene mi, daveti kabul eden de 5 tl alıyor mu? sadece birisi mi ? sadece gönderen kişiArmağan Sana birşet daha söylleyeceğim.Şu bebek suları vardı ya.Bana 39.9 tl tanımlamış migros.kulaklarımı kapadım duymak istemiyorum Sen duymasanda ben yazacağım bütün fake hesaplarımın soyadını akdemir yapacam Yani böyle avunayım diyosun
Armağan sana bir şey soracağım.Şu arkadaşını getir uygulamasında Migrosa yazacağım.Fakat hangi migros olduğunu soruyor.Bu tıkla kazan değil ki ne işaretleyeceğiz