2 çekiliş daha ve ben yine yokum. Makus talihim ne zaman değişecek acaba?
Az önce AVEA dan şu mesaj geldi.
Sayın müşterimiz, SINEMA PAKETİ VİDEO KAMERA KAMPANYASIndan 100 kontor kazandınız. doya doya kullanın...
ancak helan kontor yüklenmedi hatta.. 
9333 ü ara öğren,hediye kontör olarak yüklemiş olabilirler.
yok halen yüklenmedi.....
bu kampanyalar sureklı olan bır sey mı acaba ?
avea hat kullanıyorum ama bu kampanyalardan haberım yok.
mümkünse kısa bır acıklama yaparmısınız.
@kislakci evet aynı mesajdan bana da geldi,aveaiçi konuşabileceğimiz kontörlermiş ama sorgulaması nasıl yapılıyor bilmiyorum.İstersen şimdi avea birini ara ve kontörünün azalmadığını gör:)
@catpat07 hocam avea düzenli denmese de arada kampanyalar yapıyor.Aveanın sitesinden bireysel menüsüne girip,ordan kampanyaları takip edebilirsiniz.
Yav bana her görüşmemden sonra şuna üye ol şunu kazanma şansı yakala gibi mesajlar geliyor kontör bilgi ekranıyla birlikte. Onların sonuçları falan yok galiba mesela bitane teknosa 500 TL çek veriyomuş.
Yav bana her görüşmemden sonra şuna üye ol şunu kazanma şansı yakala gibi mesajlar geliyor kontör bilgi ekranıyla birlikte. Onların sonuçları falan yok galiba mesela bitane teknosa 500 TL çek veriyomuş.
Var ysr var.. Avea sitesinde bolca var.Mesela hürriyet bilgi paketi duzenli olur.Avea sayfasında çıkmasada hurriyet sayfasından verirler önce ilanı.Sonra astroloji paketleri felanda düzenli.Su anda ben bir oto talimat vercem o kadar.Onuda hersene aynı kampanyayı yaptıkları için talimat verir hemen ardından iptal ederim
Aslında aveayla ilgili hiç bişey ilgimi çekmiyodu ama crax sağolsun kontörüm doldu taşıyor bende bakayım bari bişeylere
bu kampanyalar her hafta abonelik karşılığı kontör alıyor.bilmeyenler için bilgi olsun...
4 Nisandaki çekiliş sonucunu bekliyorum. Şu ringa 60 kişiye Lg netbook kampanyası

İnş bana çıkar
4 Nisandaki çekiliş sonucunu bekliyorum. Şu ringa 60 kişiye Lg netbook kampanyası
İnş bana çıkar 
İnş bakalım.. Ben bir foto makinesi almıştım yıllar önce ringadan da eskiden boyle katılımlar yoktu işte..