BASİT TEKTAŞ 3 KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI
LG NETBOOK ASİL TALİHLİLERİ
SIRA AD SOYAD İL
1 RAMAZAN KAYACAN ISPARTA
2 ERHAN ÇARDAK TEKİRDAĞ
3 OSMAN TIRPAN İZMİR
4 ZEKİYE ERGÜLER ISPARTA
5 ÇİĞDEM YILDIRIM ANKARA
6 İLHAN BAKAL KOCAELİ
7 SÜLEYMAN YILDIRIM İSTANBUL
8 ZARİFE ASLAN ANKARA
9 GÖKÇE GÜLCAN AYDIN
10 FIRAT HALİT METİNTAŞ ANTALYA
11 UMUT ÖZGÜL TUNCELİ
12 ÖZNUR KAPDAĞ ANKARA
13 MURAT ARSLAN ANKARA
14 SELİM KAZANÇ ARTVİN
15 FEYZULLAH ÇELİK KAYSERİ
LG NETBOOK YEDEK TALİHLİLERİ
SIRA AD SOYAD İL
1 ABDURRAHMAN ÇEVİK İZMİR
2 HARUN ŞÜKRÜ SÖNMEZLER İSTANBUL
3 ELİF ŞİRECİ ADIYAMAN
4 NEVZAT YILDIZ ANKARA
5 MUZAFFER KOÇ İZMİR
6 MURAT ACAR KÜTAHYA
7 MERYEM IRMAK ANTALYA
8 İHSAN KAR AĞRI
9 SAİME SÜSLEN KAHRAMANMARAŞ
10 DERMAN YALÇIN MUĞLA
11 YILDIRIM PERK İSTANBUL
12 REFİYE AKCAKAYA ÇANKIRI
13 MEHMET ERSOY BURDUR
14 YUNUS EMRE FINDIK DENİZLİ
15 BURHAN ÖSÜN BİTLİS
Söz konusu kampanya MPİ’nin 12.01.2010 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–82–276 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 26.03.2010 tarihinde yapılan çekilişe 6.396 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlilerin ikramiyesini almak için 14.04.2010 tarihine kadar; yedek talihlilerin 29.04.2010 tarihine kadar U2 tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç iş Merkezi No:25 Kat:8 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresine kimlikleri ile başvurması gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Talihlilerin hepsine taahhütlü posta kanalıyla bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. sorumlu değildir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na başvurabilirsiniz.
SİNEMA PAKETİ ÇEKİLİŞ SONUÇLAR
Samsung SMX-F30 SD Video Kamera ASİL TALİHLİLERİ
SIRA AD SOYAD İL
1 SALİH ÖCAL KONYA
2 HAKAN MERCAN ANKARA
3 DAMLA ULUDAĞ BALIKESİR
4 DENİZ BAYSAL DENİZLİ
5 ORHAN ÇAKMAK İZMİR
6 ÖNDER ÖZCAN ANKARA
7 NURKAYA DURSUN ISPARTA
8 MEHMET DEMİR ESKİŞEHİR
9 SEMA YILMAZ İSTANBUL
10 HANİFE ARAZ BURSA
Samsung SMX-F30 SD Video Kamera YEDEK TALİHLİLERİ
SIRA AD SOYAD İL
1 BAYRAM ŞAHİN KAYSERİ
2 AHMET ALTAÇ MANİSA
3 GÖKHAN TÜRK İZMİR
4 HALİT SOY İSTANBUL
5 HÜSEYİN DENİZHAN ANKARA
6 MEHMET BUÇUK KAYSERİ
7 HÜLYA GÜRBÜZER ESKİŞEHİR
8 GÜLÇİN KORKMAZ İSTANBUL
9 FATMA ÜNVER KAYSERİ
10 HAYRİ AYSAN İZMİR
Söz konusu kampanya MPİ’nin 12.01.2010 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–84–278 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 26.03.2010 tarihinde yapılan çekilişe 9.095 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlilerin ikramiyesini almak için 14.04.2010 tarihine kadar; yedek talihlilerin 29.04.2010 tarihine kadar U2 tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç iş Merkezi No:25 Kat:8 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresine kimlikleri ile başvurması gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Talihlilerin hepsine taahhütlü posta kanalıyla bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. sorumlu değildir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na başvurabilirsiniz.
Birine eşim birine kendim adına katılmıştım ama yok maalesef...
bu hangi kampanyaydı hatırlayamadım.
ben ne kadar talihsizim.ilk defa bir çekilişte kazandım o da LG netbookta 10. sırada yedekte...
15. sıraymış meğer bu daha da kötü...
Az önce AVEA dan şu mesaj geldi.
Sayın müşterimiz, SINEMA PAKETİ VİDEO KAMERA KAMPANYASIndan 100 kontor kazandınız. doya doya kullanın...
ancak helan kontor yüklenmedi hatta..
Az önce AVEA dan şu mesaj geldi.
Sayın müşterimiz, SINEMA PAKETİ VİDEO KAMERA KAMPANYASIndan 100 kontor kazandınız. doya doya kullanın...
ancak helan kontor yüklenmedi hatta.. 
9333 ü ara öğren,hediye kontör olarak yüklemiş olabilirler.
2 adet 25 dk ile sinema paketimle vedalaşıyorum..