Gönderen Konu: milupa  (Okunma sayısı 56567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
Ynt: millupa
« Yanıtla #100 : 12 Nisan 2009, 10:18:59 »
Banada Geldi Mama :)
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
Ynt: milupa
« Yanıtla #101 : 18 Nisan 2009, 20:43:11 »
en hızlı mama numunesi gönderen marka 4 paket mama 2 paket devam sütü 1 organik meyve suyu ve 2mama kitapçığı geldi üstelik kargo ücretsiz bide mama önlüğü var

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #102 : 19 Nisan 2009, 00:40:53 »
milupadan bana da gelmişti.ben tükedicin hattını aradım ordan istedim geldi .2günde elinizde oluyo

Çevrimdışı esra85

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #103 : 20 Nisan 2009, 20:59:40 »
bende dün istedim yollayacagız dediler

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
« Yanıtla #104 : 21 Nisan 2009, 23:08:12 »
banada bugün geldi,, sonundaa :D
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı melllyy

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #105 : 23 Nisan 2009, 16:13:50 »
bana milupadan geleli iki hafta oldu.
ayrıca ülker hatları karıştırıp iki kutu yollamış bana.
ayrıca baby starda iki adet numune bez gönderdi...
ayrıca nivea geçtiğimiz yıllarda(o zamanlar internet yaygın değildi) bana büyük kavanozda sıkılaştırıcı vücut kremi göndermişti..
ayrıca geçen ay marketten almış olduğu<m yani bu süper marketten almış olduğum arko vücut losyonun yanında iki küçük numune kutucaukları vardı ve kutucuklardan birisi boş çıkmıştı. ve bende mail attım evyapa ürünü göndermemi istediler. bende aynen gönderdim.. ürünün kullanma tarihinin geçmiş olduğunu söylediler. ayyy nasıl sinir oldum gerekirse ürünü aldığım tarihin fişlerini  onlara fakslayabileceğimi belirttim. nasıl olabilir bu dedim biz dedi bu ürünleri numune olarak veriyoruz dedi siz bizim yeni ürünlerimizi deneyin dediler ve bana küçük numune kağıtları içinde hani şu şampuan numuneleri oluyor ya büyük marketlerde standlarda olanlardan onlar gibi ambalajlı olarak bana beş altı paket göndermişler.. çok sinir oldum ben o ürüne o kadar para saydım ve karşılığına bakarmısın boş bir kutu ve bir sürü emek.. yok tövbe bir daha arkoya elimi sürmem hiçbir ürününe..

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #106 : 25 Nisan 2009, 13:12:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana milupadan geleli iki hafta oldu.
ayrıca ülker hatları karıştırıp iki kutu yollamış bana.
ayrıca baby starda iki adet numune bez gönderdi...
ayrıca nivea geçtiğimiz yıllarda(o zamanlar internet yaygın değildi) bana büyük kavanozda sıkılaştırıcı vücut kremi göndermişti..
ayrıca geçen ay marketten almış olduğu<m yani bu süper marketten almış olduğum arko vücut losyonun yanında iki küçük numune kutucaukları vardı ve kutucuklardan birisi boş çıkmıştı. ve bende mail attım evyapa ürünü göndermemi istediler. bende aynen gönderdim.. ürünün kullanma tarihinin geçmiş olduğunu söylediler. ayyy nasıl sinir oldum gerekirse ürünü aldığım tarihin fişlerini  onlara fakslayabileceğimi belirttim. nasıl olabilir bu dedim biz dedi bu ürünleri numune olarak veriyoruz dedi siz bizim yeni ürünlerimizi deneyin dediler ve bana küçük numune kağıtları içinde hani şu şampuan numuneleri oluyor ya büyük marketlerde standlarda olanlardan onlar gibi ambalajlı olarak bana beş altı paket göndermişler.. çok sinir oldum ben o ürüne o kadar para saydım ve karşılığına bakarmısın boş bir kutu ve bir sürü emek.. yok tövbe bir daha arkoya elimi sürmem hiçbir ürününe..

şikayetvar.com a yazmayı dene .. belki daha iyi bir sonuç alırsın  ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı gülom

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 27 Nisan 2009, 15:28:05 »
bana daha önce gelmişti kızım 1 yaşında şimdi yeni ürünlerden istedim cvr gönderecekler haberiniz olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yoldaki bebeğim için istiyorum

Çevrimdışı ERAYERDEM

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #108 : 27 Nisan 2009, 19:06:51 »
evet milupa bebek doğduktan sonra 4.ayında felan gönderiyor.isterseniz doğum tarihinizi daha erken yazın.

Çevrimdışı Nuristan

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #109 : 04 Mayıs 2009, 12:51:12 »
slm arkadaşlar bende numune istedim arkadaşımın bebeği için ve hemen ilgilendiler aynı güzn adres bilgilerimi aldılar ve bu hafta sonu teslim aldım 3 paket 1 defalık mama ve bir meyve suyu ama şunu söylemeden edemiycem ülker hero baby çok güzel bi kutu yapıp göndermişti milupa da sadece kargo poşetine koymuş yinede tşk:)