0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana gönderceklerini söyledilar ama gelen giden olmadı, aradım göndermediniz diye biz yolladık diyolar, kargoyu arıyom bize gelmedi diyo, kesin kafa yapıyolar benle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmerhaba , dün milupadan bana hediye paketi geldi.İçinde 2 tane huggies bez,1 küçük tüp nivea pişik kremi,1 poşet muhallebi,1 organik meyve suyu,1 (5 adet'lik) ıslak mendil ve indirim kuponları. ne zaman uye oldun yaada sadece üyliklemi geldi.sen istek maili falan attınmı
merhaba , dün milupadan bana hediye paketi geldi.İçinde 2 tane huggies bez,1 küçük tüp nivea pişik kremi,1 poşet muhallebi,1 organik meyve suyu,1 (5 adet'lik) ıslak mendil ve indirim kuponları.
5ç ayımıza gırcez ek gıdalara basladık zaten amann gelmesse gelmesın be
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin5ç ayımıza gırcez ek gıdalara basladık zaten amann gelmesse gelmesın be üzülme benimkilere 6 aylık olduklarında gelmişti....geliyor sonuçta (tabii bu kriz milupayıda vurmadıysa yollarlar merak etme)
bende üyeyim 3kez geldi bana :Değer gelmiyorsa maiil atın hemen yolluyor en cömeti bence milupa