ünvereeee cnm nbr?hoşgeldin
2 gün önce banada milupanın paketi gelmiş içinde yok yok diyo eşim baya seyler gelmiş teşekürler milupa
zeos neler var içinde gelen paketiin?
banada geldi

tşkler milupa,nivea,huggies
1 hafta önce milupadan numune istedim bu sabah geldi ürünlerim.3 paket birer kullanımlık mama çeşitler 1 tane organik meyve suyu..Teşekkürler milupaya...
zeos neler var içinde gelen paketiin?
canım niveanın ürünleri,iki tane huggies bez buzdolabı mıknatısı,indirim kuponları filan suan evde degilim memleketteyim.salı günü evdeyim neler var yazarım daha detaylı
1 hafta önce milupadan numune istedim bu sabah geldi ürünlerim.3 paket birer kullanımlık mama çeşitler 1 tane organik meyve suyu..Teşekkürler milupaya...
bende organik meyve suyu ve aptamil süt istedim aptamili yollayacaklarmış.öbürünün numune gönderimi yokmuş...
milupadan numunelerim geldi 2 adet aptamil junior süt tozu ve 2 adet organik meyve suyu ikizlerim oldugunu belirtmiştim ikişer tane yollamışlar çocuklar meyve suyuna bayıldılar
bir arkadasım millipanın sitesine uye oldukdan sonra hediye paketi gönderdiklerini söylemişti bende uye oldum yalnız ben hamileyim muhtemel dogum tarihimimi falan yazdım..guya içinde huggies bebk bezi nivea bebek ürünleri ve bikaç şey numunesi dahagönderdikleini söylemişti bu paket eline ulaşan varmı?ayrıca sadece bebğiolanlaramı gelior ve ne kadar zamanda geliyor..