ilk kaşığım seti ne menem bişey ki
bebek 6 aylık olduğunda ek besinlere başlayacağı için paket gönderiyorlar.bir de yaşı dolduğunda tekrar kutlamak için zarf içinde bir not ve gene indirim kuponları geliyor arkadaşlar,bana her ikisi de gelmişti.hatta eşimi de kayıt etmiştim siteye onun adına da geldi:)
Sevgili anneler ve anne adayları, annelik yolculuğunuzda Milupa olarak bilgi birikimimizle sizlere destek olmak istiyoruz. Milupa Anne Bebek Kulübü’ne üye olun, size özel paket gönderimleri, bilgilendirme e-postaları ve daha pek çok uygulamamızla, 3 yaşına kadar bebeğinizin gelişimini beraber takip edelim.
Uyarı: (*) ile işaretlenmiş alanların doldurulması zorunludur.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
çocuklarım 37 aylık oldular ama milupanın sitesine nerdeyse 6 yıldır üyeydim ve çok faydalandım...
paylaşım için teşekkürler
bende yeni üye oldum.bakalım bebeğim için neler gelecek
kızım 2 yaşında bende siteye 2,5 yıldır üyeyim ve çok faydalandım
Ben de geçen hafta istemiştim 3 gün sonra kargo ile 4 paket kaşık maması 1 adet bebeğim kitapçığı geldi.Teşekkürler milupa:)
Bir de sormak istediğim bir şey var uzun süredir üyeyim ve çok faydalandım diyen arkdaşlar devamlı geliyor mu u numunelerden.
Ben de geçen hafta istemiştim 3 gün sonra kargo ile 4 paket kaşık maması 1 adet bebeğim kitapçığı geldi.Teşekkürler milupa:)
Bir de sormak istediğim bir şey var uzun süredir üyeyim ve çok faydalandım diyen arkdaşlar devamlı geliyor mu u numunelerden.
genelde numuneyi istersen yolluyolar indirim çekleri ve mektup yolluyolar bebek 3 yaşına gelene kadar
genelde numuneyi istersen yolluyolar indirim çekleri ve mektup yolluyolar bebek 3 yaşına gelene kadar
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için