Gönderen Konu: milupa  (Okunma sayısı 56493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tatlıanne

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Milupa özel paket gönderimleri
« Yanıtla #250 : 06 Mayıs 2010, 10:43:42 »
benim olumda 3 gün sonra 6 aylık olacak bakalım milupadan gelir mi diye bekliyorum mail attım ben mamayla besliyorum denemek istiyorum diye illaki ilk 6 ay anne sütü diyorlar başka bişey demiyorlar.6 ay oldu bakalım gönderirlerse hemen yazarım.

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #251 : 06 Mayıs 2010, 15:00:19 »
ben çok araştırdım oğlum için essama diyorlar milupadan biraz pahalıymış ama kararsızım çocukla biyere çıkamıyorum eşimde hiç anlamaz hele o gün gelsin diyorum ;D milupayla essema arsında kaldım  ???

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #252 : 06 Mayıs 2010, 15:03:04 »
bebekler tam sevmelik olmuş yanakları kolları ne tatlıdır benim normalinde elim ağır bebeğe zarar vercem diye ödüm patlıyor giydirip soyundururken ;D 1 aylık sayılır35 gün oldu :D

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #253 : 06 Mayıs 2010, 15:06:14 »
emzirmiyomusun canım sen sadece devam mamasımı kullanıcaksın ? şimdilerde herkez milupa aptamil kullanıyor ama bundan bi 10 yıl öncesi sma kullanılıyordu.ben olsamda sma kullanırdım okuduklarım neticesinde. benimkiler devam maması asla içmiyorlar sadece emmek istiyorlar .

aaa seninki maşallah minnacıkmış Allah bağışlasınnn budnan sonra yavaş yavaş ele avuca gelecek seninkide gülmeye başlıycakkk oyy.. emzirmeye çalış bence sen mamayı boşver kendin ye ye süt olsun  ;D
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı tatlıanne

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #254 : 06 Mayıs 2010, 15:27:09 »
sevgili yeşil elma bebeğini emzir mama enson tercihin olsun ben emziremedim mama yüzünden gaz sancları hiç bitmedi şimdi değiştirdik te biraz rahat etti saa ve emziren tüm annelere gıptayla bakyorum.

yeşil elma

• Ziyaretçi
« Yanıtla #255 : 06 Mayıs 2010, 15:28:02 »
pamukşeker emziriyorum ama yeterli gelmiyor sanırım sürekli huzursuz şuan için değilde 6. ayda mecburen mamaya başvurcam sanırım :D

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #256 : 06 Mayıs 2010, 15:32:37 »
şartlandırma kendini zayıf olanların daha çok sütü oluyor. emzirmek sitiyorum emziricem de dikakt et beslenmene bolca dinlen ve sonuna akdar emzir ebbeğini. bak 3 buçuk kilo olmuş demekki bünyen kuvevtliymiş maşallah kuzunada sanada. ben bile sadece emzirme taraftarıyım iki tane olduğu halde . ek gıda veriyorum şimdilerde arada okadar. yeter gider seninde sütün inşallah..
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #257 : 06 Mayıs 2010, 15:44:59 »
pamukşeker benimde ikizlerim olucak inşallah :) ikiside kız..

bu setten banada gelicek bu hafta başvurdum bende.. henüz gelmedi..
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #258 : 06 Mayıs 2010, 15:47:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
pamukşeker emziriyorum ama yeterli gelmiyor sanırım sürekli huzursuz şuan için değilde 6. ayda mecburen mamaya başvurcam sanırım :D
Yeterli gelmiyor deme inşallah yeterlidir.
bende öyle sanıyordum ama şuan kızım haziranda 1 yaşına gelecek hala anne sütü alıyor.
bol bol emzir inan emzirdikçe sütün fazlalaşır.
aslında bu klasikleşen bir söz ama doğruluk payı çok yüksek.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #259 : 06 Mayıs 2010, 15:53:55 »
pamukşeker benimde ikizlerim olucak inşallah :) ikiside kız..

bu setten banada gelicek bu hafta başvurdum bende.. henüz gelmedi..

canım geçen başka yerdede yazmıştım sana görmedin sanırım :) biliyorum seni ben malum siteden :) hemen tanıdım bende konyalıyım :) az kaldı senind einşallah hayırlısıyla gelsin cici kızların canım. ilk başta emzirmek gayemiz kendimizi öyle şartlandırıcaz. sende sütüm yetermi ikisine birden diye sakın endişelenme yeter inşallah ilk 5 ay . bu setlerdende bi yeni doğum yapmaya yakın geldi bana birde 6. ayımızda bakalım bi daha gelecekmi :)