biz de snei tanıdık

:D baya bi reklamını yaptın yani:D
ben kampanya yapıyorum yarışmada bana oy verenlere en az 10 hediye veriyorum hediyelerimin arasında 50 tllik dr çekleri saç kurutma makineleri 100 kişi anca topluyorumm en az 400 tlik hediye veriyorum

olaya bak insanlar kafayı yemiş 1 hediye için bu kadar uğraşıyorlar bir insanı desteklemek için yalvartarak oy veriyorlar hemde üstüne benim hediyeme çekilişime katılıyorlar ayrıca kargoyuda ben ödüyorum düşünün artık bişey demiyorum :S
ben kampanya yapıyorum yarışmada bana oy verenlere en az 10 hediye veriyorum hediyelerimin arasında 50 tllik dr çekleri saç kurutma makineleri 100 kişi anca topluyorumm en az 400 tlik hediye veriyorum
olaya bak insanlar kafayı yemiş 1 hediye için bu kadar uğraşıyorlar bir insanı desteklemek için yalvartarak oy veriyorlar hemde üstüne benim hediyeme çekilişime katılıyorlar ayrıca kargoyuda ben ödüyorum düşünün artık bişey demiyorum :S
ödül kesin ipad :d
:)ipad sııı falan işde
ben direkt veriodum oy isteyenlere . o zaman kampanyaları takip etmeyi bırakıp sizi takip edeyim ben
Bir tuvalet kağıdını bir paket değil yalnızca bir tane ücretsiz yollamayan firmalar var iken vakti ile tabu için 1000 lerce oy yapılmışken kim ne derse desin güzel kampanya düzenlenmiş teşekkürler ...
Sevdiğim bir kardeşimin sayfası ve kampanyasına hiç bişi kazanmasamda katıldım ne olacak önemli olan birlik beraberlik diye düşünüyorum
Ertuğrul Sivri
Tabu XL ödüllü ''Beğen Paylaş'' yarışmamızın kazananı ''Cemalettin Çoban'' olmuştur. Kendisini tebrik ederiz. Bize mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Asil Talihlimiz : Cemalettin Çoban
Yedek Talihlimiz: Hilal Gncr