0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben kampanya yapıyorum yarışmada bana oy verenlere en az 10 hediye veriyorum hediyelerimin arasında 50 tllik dr çekleri saç kurutma makineleri 100 kişi anca topluyorumm en az 400 tlik hediye veriyorum olaya bak insanlar kafayı yemiş 1 hediye için bu kadar uğraşıyorlar bir insanı desteklemek için yalvartarak oy veriyorlar hemde üstüne benim hediyeme çekilişime katılıyorlar ayrıca kargoyuda ben ödüyorum düşünün artık bişey demiyorum :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kampanya yapıyorum yarışmada bana oy verenlere en az 10 hediye veriyorum hediyelerimin arasında 50 tllik dr çekleri saç kurutma makineleri 100 kişi anca topluyorumm en az 400 tlik hediye veriyorum olaya bak insanlar kafayı yemiş 1 hediye için bu kadar uğraşıyorlar bir insanı desteklemek için yalvartarak oy veriyorlar hemde üstüne benim hediyeme çekilişime katılıyorlar ayrıca kargoyuda ben ödüyorum düşünün artık bişey demiyorum :Södül kesin ipad :d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kampanya yapıyorum yarışmada bana oy verenlere en az 10 hediye veriyorum hediyelerimin arasında 50 tllik dr çekleri saç kurutma makineleri 100 kişi anca topluyorumm en az 400 tlik hediye veriyorum olaya bak insanlar kafayı yemiş 1 hediye için bu kadar uğraşıyorlar bir insanı desteklemek için yalvartarak oy veriyorlar hemde üstüne benim hediyeme çekilişime katılıyorlar ayrıca kargoyuda ben ödüyorum düşünün artık bişey demiyorum :Södül kesin ipad :d:)ipad sııı falan işde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kampanya yapıyorum yarışmada bana oy verenlere en az 10 hediye veriyorum hediyelerimin arasında 50 tllik dr çekleri saç kurutma makineleri 100 kişi anca topluyorumm en az 400 tlik hediye veriyorum olaya bak insanlar kafayı yemiş 1 hediye için bu kadar uğraşıyorlar bir insanı desteklemek için yalvartarak oy veriyorlar hemde üstüne benim hediyeme çekilişime katılıyorlar ayrıca kargoyuda ben ödüyorum düşünün artık bişey demiyorum :Södül kesin ipad :d:)ipad sııı falan işdeben direkt veriodum oy isteyenlere . o zaman kampanyaları takip etmeyi bırakıp sizi takip edeyim ben
Bir tuvalet kağıdını bir paket değil yalnızca bir tane ücretsiz yollamayan firmalar var iken vakti ile tabu için 1000 lerce oy yapılmışken kim ne derse desin güzel kampanya düzenlenmiş teşekkürler ...