0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyazan varsa ben de yazıcam şimdi susuzluk diye:dyazalım beraberyazdım denk gelmiştir umarım bende şimdi yazdım, denk gelmiştir herhalde birinden biri. demin ben de yazdım denk gelmemiş olabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyazan varsa ben de yazıcam şimdi susuzluk diye:dyazalım beraberyazdım denk gelmiştir umarım bende şimdi yazdım, denk gelmiştir herhalde birinden biri.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyazan varsa ben de yazıcam şimdi susuzluk diye:dyazalım beraberyazdım denk gelmiştir umarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyazan varsa ben de yazıcam şimdi susuzluk diye:dyazalım beraberyazdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyazan varsa ben de yazıcam şimdi susuzluk diye:dyazalım beraber
yazan varsa ben de yazıcam şimdi susuzluk diye:d
Günün Bilmecesi Ramazan’ın 10’ar 10’arHer biri başka bereket katar eziyet, bereket, rekabet rahmet, mağfiret, bereket hayalet, mağrifet, keramethicbir sey anlamadim ne bunun cevabi