Gönderen Konu: OMO Kadınlar Kulübü  (Okunma sayısı 337098 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı duyguzeynep1

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: OMO Kadınlar Kulübü
« Yanıtla #1990 : 06 Mart 2013, 16:58:03 »
Evet

Çevrimdışı focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #1991 : 06 Mart 2013, 17:16:19 »
790 oldm 1 kere kazansm tamam yeter bir daha katılmam

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1992 : 06 Mart 2013, 20:54:31 »
bu akşam 850 olunacak sanırım onu 880 e tamalanacak şekilde extra bir makale eklenecek.eğer eklenmezse yandık.çünkü aksi takdirde açaraçmaz yüklenen 30 puanı ve artı olarak patlaşımlardan alacağımız puanlarla 50 yi tamamlayacağız.buda bittiğimiz anın resmidir.internet tutukluk yapacak ve hiç alamayacağız:((
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
« Yanıtla #1993 : 06 Mart 2013, 22:04:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu akşam 850 olunacak sanırım onu 880 e tamalanacak şekilde extra bir makale eklenecek.eğer eklenmezse yandık.çünkü aksi takdirde açaraçmaz yüklenen 30 puanı ve artı olarak patlaşımlardan alacağımız puanlarla 50 yi tamamlayacağız.buda bittiğimiz anın resmidir.internet tutukluk yapacak ve hiç alamayacağız:((
evet katılıyorum ben ocak ayında ilk omoya  katılmıştım puanı tamamlamak için yorum yapmak gerekmişti alamadım sistem kilitlendi :( şubatta sisteme girmek yetti o zaman alabilmiştim  ..bu seferde oyle olucak sanırım ama sistem kilitlenecek sistemi çözen kapacak inş makale eklerler!!

Çevrimdışı NickyLady

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1994 : 07 Mart 2013, 00:00:51 »
Ocak ayından büyük ödül kazanıpta gelen var mı hiç ? Kettle ütü filan gelen oldumu ?

Çevrimdışı casusx

• Deneyimli Kampanyacı
  • Olduğu kadar, olmazsa kader... (Şems)
« Yanıtla #1995 : 07 Mart 2013, 01:00:57 »
bende 850 de kalmışım  ???

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1996 : 07 Mart 2013, 23:43:44 »
16 dakika kaldı :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1997 : 08 Mart 2013, 00:02:59 »
O kadar rahattı ki 2 tane ile kapattım geceyi..Herkesi kutlarım.. :)

Çamaşır Bakım Hediye Paketi
Ceyda DururMemet GuvenMehmet Nur AkmanFatma Nur SalmanoğluÖmer BaşıbeyazKerem ÇelebiAmine ŞişmanSirin AslanKutluhan Atilla BayrakAhmet AkmanNurcan KesiciLeyla YılmazSemin BayrakEda TuzcuZeyno Kampmürvet MadenFatimi AkmanSeda OnartRaşit AydoğduGülşen DeğirmenciSüleyman BiltekinBayram ÖzçelikMüzeyyen KanalEymen OKBrk TzcTuğba SuyabatmazFatma TosunFatma Yılmaz YiğitMehmet YılmazMustafa Özdemirercan YılmazYasemin GünerNihat ÖzyılmazErkan GünayÇagdaş AltuğMeryem ÜstünElif NuraySeçil GökçetinCanan VarBedia Doğan CingözBarış BozdemirZeynep YorukSelda IşıkNurgul SalcanGönül ŞenSelin YeahFatma ŞenolMusa ÖyünçMustafa DallıHatice SivriMehmet EğriboyungilRabia AkarSemra DemirEsin Güneş GüneşNazmiye GüvençMustafa ÖzkanÇdm EmkszSümeyya ÖzalpIsmail YılmazRüveyda Türk CanYasemin Çavuş AteşŞadiye DoğanŞükran Kırıştıoğlu YanıkAynur TürkgülüAhmet SelmanKenan CızıkAysun Çiğdem CızıkFatma AtabayMalatya HekimhanGül YılmazEmine Ayşe KayaSacit YigitAdalet CoşkunZeymuran BeyazYasin BayrakÇelik CumhurDilek GürbakarHava KayaNazife ErtekinSerpil Diktaş ÇetinSündüs CoşkunUtku HaktanNihal Sebe YılmazIsmethan VarNuriye ÇilesizTuba Çelik TekinNilay ŞiviloğluCanan SavcıŞengül ÖnanAnil GüzeyOnur GökSeher OnartSukufe AltindağEsra KılınGaye SemizHatice SarıdoganAyşe KocaReşit SeçilSemra DoganayEmine YiğitAyten SalcanNimet OktarPınar BolAigina AiginaCansu AktaşHacer AyhanEsra Kılın BulakPınar KorkmazÇiğdem YüzbaşıoğluEmel SönmezAysun YilmazFadim GündüzRahim TaşkinŞule KuşcuNergis YükselFatma Yüksekhalit BaralUğur TürkyılmazMukaddes MaytarOsman KuştemurZeynep OkLeyla KırıcıTülay AtarMeryem ÜnalAyşe DemirbayNil ÖzdamarAyberk GökçetinCansu GürbüzCumali ÇalicioğluDeniz YılmazZehra Arslan GüngördüPelin AltınokluYahya YaylacıkSelen AlasalvarCansen FidanSelma AydınŞeyma KorkakZeynep KoçMeliha NumanoğluSelda BolatYasemin Aydınİkbal ÖnderZeynep SalcanAyeliz YıldızEmine Aktaş ArslanBeytül YanıkŞerife Çimen SuyabatmazMürüvvet GüneşNafiye GüllerRojda DicleBanu ÖzenEmine AktaşEbru ŞefkatSevda KayaFidan ÇelikAhmet ErginHasan OkYeliz AğırErdoğan NankaRuhi AkçayZuhal KaraaslanHüseyin TayyarGizem KaraaslanAslı Taşkın İzmirMasum GencGülşen Doğan ŞahinDoruk AteşAli ÇakarEsma TayyarTugba AkarHale AslankayaDilek OnartHande KelesMüge TürkbayTürkan IşıkSelma DevecioğluEşref InceErol StüdyoNurcan YiğitÖzlem DişlioğluGülcan GülcanMemet SarıdoğanGönül AlaşalvaroğluZeliha YıldızFunda YılmazMeral Ölçücü TurunçBensu YenerAsmin ÖztarhanYavuz AtabayYELİZ YücelenMehmet KoçÖzgür KirciGülden DemirtaşKemal AkarFatma SvcAyşe Sibel Şat SözübirKamil EğriboyungilAdnan SertSaniye ToplanGülden Demirtaş
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #1998 : 08 Mart 2013, 00:04:35 »
nasıl rahattı devrim ya ben kitlendim  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

sizlere helal olsun o ayrı :)

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1999 : 08 Mart 2013, 00:04:47 »
ne çabuk bitti ya  :o