0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineheheh Bio Abi migrosa yazık olmuş yahu bende diyorum keşke o kadar almasaydım Migros'a yazık olmaz ..Robin Hood'un ben ..Zenginleri çarpıp fakirleri sevindiriyorum. en güzelini yapıyorsun.ama bu zamanda kimseyede iyilik yaramıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineheheh Bio Abi migrosa yazık olmuş yahu bende diyorum keşke o kadar almasaydım Migros'a yazık olmaz ..Robin Hood'un ben ..Zenginleri çarpıp fakirleri sevindiriyorum.
eheheh Bio Abi migrosa yazık olmuş yahu bende diyorum keşke o kadar almasaydım
biiooo bütün forumu toplamışsın 2 tane anca buldumm afiyet olsun benim %33 lük düşmedii niye yaaa
Dondurma barkotlarını kartlardan alıyormuş gibi tetek çekicekler.Sizede telefon ile gelince haber verecekler.Yukarıda verdiğim numaraları barkotlayacaklar.Onların sisteminde zataen bu barkotlar var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineheheh Bio Abi migrosa yazık olmuş yahu bende diyorum keşke o kadar almasaydım Migros'a yazık olmaz ..Robin Hood'un ben ..Zenginleri çarpıp fakirleri sevindiriyorum. bende artık herkese yapmıyorum masallah ısmım telaffuz bıle edılmıyor ama hakedenlerın hep yanındayım afıyet bal şeker olsun ıkınıze asya ya gore pek degıl ama ona gore bıseyler de olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDondurma barkotlarını kartlardan alıyormuş gibi tetek çekicekler.Sizede telefon ile gelince haber verecekler.Yukarıda verdiğim numaraları barkotlayacaklar.Onların sisteminde zataen bu barkotlar var.benim onu yapmadı migros geleceği meçhulmüş bu dondurmanın o yüzden okutmadılar
bio tebrikler hocam.. ben migrosa çıkamadım bugün işteydim tam gün içim yanıyodu. Şu resmi gördüm ya.. buz gibi oldu içim valla.. ellerin dert görmesin kendim almış gibi sevimdim...diğer kazanan arkadaşlar adınada sevindim tabi..
Barkot okutun gelince alırız dedim de yapamayız dediler..