komşumuz pınar izmir bölgesinde çalışmış 4-5 yıl önce anlattığında beri pınarın yoğurdunu bile mümkün oldukça almadım
son kullanma tarihi yaklaşanları marketten toplayıp en son sosis yaptıklarını bu duruma gelinceye kadar en az 3 kez sucuk salam nugget gibi gıdalar olarak marketlere gidip geldiğini söyledi.
çocuğuna asla salam sucuk sosis vermediği için dr gitmiş, dr ona güvendiğiniz yerlerden okula başlamadan önce mutlaka tatırmanız gerekiyor demiş, çünkü okul hayatında yeni tanışacağı bu lezzetlerle daha sıkı bağ kurabaileceğini söylemiş. ama yinede veremediğini söylemişti bize

bu kadar nasıl vicdansız olabiliyorlar anlamıyorum, ot desen ot var hayvan desen hayvan var ama bizim yediklerimizde yok yok
bende akşam haberlerde dinledim şok oldum çok fazla tercih ettiğimiz markalar arasındaydı özellikle hamilelik sürecimde yaaklaşık 3 aya kadar hep bu markanın yoğurdunu ve tereyağını zannettiğim gıda karışımlarını yemişiz :'(ben beşler markasınıda kaliteli bilirdim ine ummadık taş baş yarar hesabını yaşadık Allah bildiği gibi yapsın başka bişey diyemedim...
para için neler yapılıyo artık doğru düzgün bişey yiyemeyeceğiz herhalde
afrikada insanlar çöpten yemek yiyorda bişey olmuyor siz bunu yeyince mi olacak

sigarada binlerce zehir var ondan bişey olmuyorda bundan mı olacak
Sigara konusunda haklısın titizlikten,sağlıktan bahsedenler nasıl sigara içer anlam veremiyorum

Ama diğerinde biz de mi çöpten yiyelim canım
kanatlı eti neyse de.. Domuz, at ve eşek eti katanlara çok daha ağır cezalar verilmesi gerek ..
Bu ülkede helal sertifikalama sisteminin genişlemesi şart. Yurt dışında adamlar sertifika yoksa yemiyorlar bile. Bizim toplumunda bu şekilde bilinçlenmesi lazım. Sertifikası olmayandan kimse ürün almassa bu durumda firma sertifika almak zorunda kalır. Böyle oluncada ürünlerine dikkat etmesi gerekir.
afrikada insanlar çöpten yemek yiyorda bişey olmuyor siz bunu yeyince mi olacak
sigarada binlerce zehir var ondan bişey olmuyorda bundan mı olacak
Dikkatini çekerim Afridakiler para vermeden yiyorlar.Ben para verip dana eti alıyorum diye ürünü alıyorum yok dese bu eşşek sucuğu at suçuğu onun parası az olması lazım o kadar pahalı satarsa olmaz ki

markalı ürünlerde bu oluyorsa markasız ürünleri düşünemiyorum bile...En iyisi afrikaya gitmek lazım

Ben ilk önce uzakdoğuya gidip geleyimde deneyimlerimi aktarırım buradan......