Gönderen Konu: Sende mi Pınar ...??? (Gıda Sahtekarlığı)  (Okunma sayısı 6003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
Ynt: Sende mi Pınar ...??? (Gıda Sahtekarlığı)
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2012, 01:41:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Geçenlerde Apikoğlu ve Beşler de inkar etmişti....Birde hayvan hasta ise satabileceğin yer Afyon muş.Afyona götür alırlar orada denirmiş piyasada bugün duymuştum.
:(
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2012, 08:23:44 »
komşumuz pınar izmir bölgesinde çalışmış 4-5 yıl önce anlattığında beri pınarın yoğurdunu bile mümkün oldukça almadım

son kullanma tarihi yaklaşanları marketten toplayıp en son sosis yaptıklarını bu duruma gelinceye kadar en az 3 kez sucuk salam nugget gibi gıdalar olarak marketlere gidip geldiğini söyledi.

çocuğuna asla salam sucuk sosis vermediği için dr gitmiş, dr ona güvendiğiniz yerlerden okula başlamadan önce mutlaka tatırmanız gerekiyor demiş, çünkü okul hayatında yeni tanışacağı bu lezzetlerle daha sıkı bağ kurabaileceğini söylemiş. ama yinede veremediğini söylemişti bize :(

bu kadar nasıl vicdansız olabiliyorlar anlamıyorum, ot desen ot var hayvan desen hayvan var ama bizim yediklerimizde yok yok
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2012, 09:08:54 »
bende akşam haberlerde dinledim şok oldum çok fazla tercih ettiğimiz markalar arasındaydı özellikle hamilelik sürecimde yaaklaşık 3 aya kadar hep bu markanın yoğurdunu ve tereyağını zannettiğim gıda karışımlarını yemişiz :'(ben beşler markasınıda kaliteli  bilirdim ine ummadık taş baş yarar hesabını yaşadık Allah bildiği gibi yapsın başka bişey diyemedim...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2012, 10:57:36 »
para için neler yapılıyo artık doğru düzgün bişey yiyemeyeceğiz herhalde

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 06 Haziran 2012, 11:00:30 »
afrikada insanlar çöpten yemek yiyorda bişey olmuyor siz bunu yeyince mi olacak :P sigarada binlerce zehir var ondan bişey olmuyorda bundan mı olacak

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #15 : 06 Haziran 2012, 11:06:03 »
Sigara konusunda haklısın titizlikten,sağlıktan bahsedenler nasıl sigara içer anlam veremiyorum :)
Ama diğerinde biz de mi çöpten yiyelim canım :D

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2012, 11:11:09 »
tiksiniyorum böyle insanlardan firmaların arasında bal deresi de var zaten şüpheli olduklarımın hepsi çıkmış denetimleri daha da sıkılaştırmalılar burası türkiye yabancı devlet değil hileye hurdaya yer olmaz burda >:( >:( >:( >:( >:(
lonesome cowboy

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 06 Haziran 2012, 11:14:59 »
kanatlı eti neyse de.. Domuz, at ve eşek eti katanlara çok daha ağır cezalar verilmesi gerek ..

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2012, 11:27:23 »
Bu ülkede helal sertifikalama sisteminin genişlemesi şart. Yurt dışında adamlar sertifika yoksa yemiyorlar bile. Bizim toplumunda bu şekilde bilinçlenmesi lazım. Sertifikası olmayandan kimse ürün almassa bu durumda firma sertifika almak zorunda kalır. Böyle oluncada ürünlerine dikkat etmesi gerekir.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2012, 12:01:35 »
afrikada insanlar çöpten yemek yiyorda bişey olmuyor siz bunu yeyince mi olacak :P sigarada binlerce zehir var ondan bişey olmuyorda bundan mı olacak
Dikkatini çekerim Afridakiler para vermeden yiyorlar.Ben para verip dana eti alıyorum diye ürünü alıyorum yok dese bu eşşek sucuğu at suçuğu onun parası az olması lazım o kadar pahalı satarsa olmaz ki :) markalı ürünlerde bu oluyorsa markasız ürünleri düşünemiyorum bile...En iyisi afrikaya gitmek lazım :D Ben ilk önce uzakdoğuya gidip geleyimde deneyimlerimi aktarırım buradan......